1. Home
  2. Actualitat
  3. Toyota cedeix un vehicle adaptat als jocs Paralímpics de Tòquio 2020
Toyota cedeix un vehicle adaptat als jocs Paralímpics de Tòquio 2020

Toyota cedeix un vehicle adaptat als jocs Paralímpics de Tòquio 2020

0
0
El vehicle adaptat de Toyota
El vehicle adaptat de Toyota

Toyota ha dissenyat un vehicle adaptat per facilitar la mobilitat en els Jocs Paralímpics de Tòquio 2020. El vehicle es pot adaptar per oferir servei d’assistència, ja que té la capacitat de transportar una llitera al seu interior. Amb aquest nou prototip, Toyota es proposa oferir llibertat de moviment a les persones assistents als Jocs.

Durant els Jocs, Toyota dedicarà uns 200 unitats al transport de visitants i personal entre les diferents seus. Inclosos els llocs on es celebren actes o competicions i altres ubicacions oficials, com la Vila olímpica.

Característiques principals

Entre les característiques principals del vehicle està que és elèctric i té tres files de seients abatibles i configurables. Permeten l’entrada de cadires i rodes.

El seient del conductor o conductora està elevat i col·locat més centrat, perquè vegi als passatgers i passatgeres i els ajudi en tot el que necessitin en entrar o sortir del vehicle.

El vehicle ha estat dissenyat així mateix, amb espai perquè dos treballadors o treballadores d’assistència puguin seure just al costat d’un espai reservat en el qual hi cap una llitera.

El el cotxe hi caben a 5 persones passatgeres, una cadira de rodes i dos treballadors o treballadores.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *