Home Actualitat El Toyota Corolla Gr-Sport ja roda a Catalunya
El Toyota Corolla Gr-Sport ja roda a Catalunya

El Toyota Corolla Gr-Sport ja roda a Catalunya

0
0
El Toyota Corolla GR-Sport
Foto: Toyota

El Toyota Corolla Gr-Sport ja roda per les carreteres catalanes. El model es comercialitza únicament amb carrosseria de 5p i motorització híbrida elèctrica 2.0 Dynamic Force de 135 kW / 184 CV.

Destinat especialment a joves i apassionats dels Motorsports, es distingeix de la resta de variants de la gamma Corolla hybrid per una sèrie de detalls exteriors i interiors.

Disseny exclusiu

Així, compta amb una graella frontal exclusiva, acabada en cromat fosc, faldons a la zona baixa dels laterals de la carrosseria, difusor del darrere i logo Toyota en negre.

El Corolla Gr-Sport inclou també llandes d’aliatge mecanitzades de 18 “, de disseny específic i amb motllura vermella al voltant del logotip de la marca japonesa. Es pot triar entre tres opcions diferents de color exterior: Bi-to Gris Ascari (exclusiu), Bi-to Blanc Perlat i Bi-to Vermell Emoció; en les tres variants el sostre va pintat de color negre.

A l’interior, el nou Corolla Gr-Sport inclou uns seients esportius específics amb reforços laterals i tapisseria mixta tela / Alcantara. Els elements distintius són presents també en la instrumentació, el volant i la palanca de canvi, que compten amb costures en negre i vermell. La porta de maleter, les motllures dels passos de portes i les estoretes, de disseny exclusiu, inclouen logo Gr-Sport

Suspensió adaptativa AVS i equipament

A nivell equipament, una de les grans novetats és la possibilitat d’equipar amb suspensió adaptativa. Aquesta varia la resposta i la duresa dels amortidors en funció de l’estat de la carretera i les accions del conductor o conductora. Actua en només 20 mil·lèsimes de segon i és capaç de variar la posició dels amortidors en 650 posicions diferents.

A més el model ofereix fins a set modes de conducció perquè el conductor o conductora pugui escollir en cada moment quin tipus de resposta vol.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *