1. Home
  2. Actualitat
  3. Toyota crea un sistema que redueix els accidents causats per errors en accionar els pedals
Toyota crea un sistema que redueix els accidents causats per errors en accionar els pedals

Toyota crea un sistema que redueix els accidents causats per errors en accionar els pedals

0
0

Un estudi assenyala que els sinistres produïts per errors associats a l’ús dels pedals baixen un 70% amb un nou sistema de Toyota anomenat Intelligent Clearance Sonar (ICS).

Per realitzar aquest estudi Toyota ha analitzat els accidents que han tingut lloc en aparcaments i en els que s’hi ha vist involucrats tres models comercialitzats al Japó ( Alphard, Vellfire i Prius).

La investigació, realitzada durant 8 mesos amb dades relatives a uns 2.500 accidents revelen que el sistema ICS permet reduir fins a un 70% els accidents deguts a errors d’ús dels pedals en maniobres d’aparcament. A més, aquest dispositiu permet que els problemes associats a la marxa enrere disminueixin al voltant d’un 40%.

El sistema ICS detecta els obstacles que hi ha al voltant del vehicle i amb els que aquest pot col·lisionar en cas d’arrancada brusca per un error en l’accionament dels pedals. Els tres models sotmesos a anàlisis, llançats el 2015, han estat equipats amb sensors addicionals, de manera que el rang de detecció d’obstacles és més gran. A més, compten amb un programari millorat.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *