1. Home
  2. Actualitat
  3. Toyota eliminarà la versió Dièsel dels seus nous models
Toyota eliminarà la versió Dièsel dels seus nous models

Toyota eliminarà la versió Dièsel dels seus nous models

0
0
Toyota suprimirà els vehicles diésel
Toyota suprimirà els vehicles diésel

Toyota ampliarà la seva oferta de vehicles híbrids i eliminarà la versió dièsel dels seus nous models a partir de 2019.

La marca explica aquesta decisió per la tendència natural del mercat, en el qual les vendes de vehicles dièsel han caigut en més d’un 40% en els últims cinc anys a l’Estat Espanyol, prenent com a referència les dades des de l’any 2013. En el mateix període , les vendes d’híbrids elèctrics s’han incrementat en un 418%.

Transformació

Aconseguir vehicles cada vegada més respectuosos amb el medi ambient és una de les màximes prioritats de Toyota. És per això que la companyia està immersa en una transformació de l’oferta de vehicles que inclou la gradual introducció en el mercat de vehicles elèctrics (EV), híbrids elèctrics endollables (PHEV), així com l’arribada del Toyota Mirai, el vehicle de pila de combustible (FCEV), que ja s’està comercialitzant en alguns països europeus, i una ampliació de l’oferta de models híbrids elèctrics (HEV).

Des que l’any 2000 es va posar a la venda la primera generació de Toyota ja s’han venut més de 200.000 híbrids elèctrics Toyota i Lexus en el mercat espanyol. En l’actualitat, 8 de cada 10 vehicles lliurats per Toyota Espanya són híbrids elèctrics, representant el 71% de les vendes totals de Toyota i el 100% en el cas de Lexus.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *