1. Home
  2. Actualitat
  3. Toyota entrega 250 vehicles als Jocs Mediterranis de Tarragona
Toyota entrega 250 vehicles als Jocs Mediterranis de Tarragona

Toyota entrega 250 vehicles als Jocs Mediterranis de Tarragona

0
0
Foto: Toyota
Foto: Toyota

Toyota ha lliurat els 250 vehicles que contribuiran a la mobilitat sostenible de l’organització, els esportistes i les delegacions que participen en els Jocs Mediterranis Tarragona 2018. L’acte s’ha celebrat a l’Estadi del Gimnàstic de Tarragona, la mateixa ubicació on tindrà lloc la cerimònia d’inauguració i de clausura dels Jocs Mediterranis que comencen el proper divendres 22 de juny.

Toyota, com a vehicle oficial dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, ha posat a disposició de l’organització dels mateixos 250 vehicles que s’utilitzaran per cobrir les necessitats abans, durant i després de les competicions.

El 87% dels vehicles cedits per Toyota són híbrids, perquè la mobilitat durant l’esdeveniment sigui respectuosa amb el medi ambient.

Jocs Mediterranis Tarragona 2018

Els Jocs Mediterranis són una competició esportiva sota el marc olímpic que compta amb el reconeixement del Comitè Olímpic Internacional (COI). Se celebraran a Tarragona del proper 22 de juny a l’1 de juliol i comptaran amb un total de 33 disciplines esportives. En els 10 dies de competició, hi participaran més de 3.500 esportistes de 26 Comitès Olímpics Nacionals. A més, hi seran presents més de mil jutges i representants de les Federacions Internacionals i el CIJM, 3.500 voluntaris i centenars de periodistes acreditats. S’espera que més de 150.000 espectadors assisteixin a les diverses competicions.

Tarragona va ser escollida com a seu dels XVIII Jocs Mediterranis el 15 d’octubre de 2011, sent la tercera seu espanyola que acull la celebració d’aquesta competició. Toyota ha volgut sumar-se a aquests Jocs Mediterranis sent el vehicle oficial de l’esdeveniment per promoure una mobilitat més sostenible en el desenvolupament dels Jocs.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *