Toyota entrega a un hospital un vehicle de transport específic per a malalts greus per Covid-19

Toyota Motor Corporation (TMC) ha lliurat a l’Hospital de la Universitat de Showa, al Japó, un vehicle especialment dissenyat per al transport de pacients greus afectats per coronavirus COVID-19. Sobre la base d’un Toyota Hiace, tècnics de Toyota Auto Body Co Ltd han desenvolupat i equipat un vehicle específic en base a les necessitats i requeriments dels serveis mèdics.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És la primera vegada que Toyota facilita un vehicle de les seves característiques per al transport de pacients greus malalts de coronavirus, encara que prèviament ja havia cedit diversos vehicles a hospitals i altres entitats per al trasllat de pacients lleus.

Aquesta versió especial del Toyota Hiace disposa d’un sistema que permet el control i aïllament de les gotes exhalades pel pacient, gotes que són el principal transmissor de la malaltia. Una barrera interior separa i aïlla la part davantera del vehicle, ocupada pel conductor i acompanyant, de la part posterior ocupada pels passatgers malalts. Un ventilador amb extractor permet que l’aire de l’interior sigui permanentment expulsat de la part posterior de el vehicle, evitant que aquest aire pugui circular i arribar a la part davantera i als seus ocupants.

Amb la intenció de facilitar vehicles que juguin un paper important en la lluita contra el COVID-19, Toyota, escoltant les necessitats dels professionals que es troben a primera línia de batalla, estudia les millors solucions per ajudar. Aquest vehicle per a malalts greus de COVID-19 se suma a altres 11 vehicles per a pacients lleus, que ja s’han posat a disposició d’hospitals i autoritats locals des del Grup Toyota al Japó.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Els concessionaris podran obrir a la Fase 1 tot i tenir més de 400 metres

Els concessionaris podran obrir a la Fase 1 tot i tenir més de 400 metres

El Govern permetrà a tots els concessionaris obrir durant la Fase 1 de la

Posterior
Talls de circulació previstos per a la propera setmana a la ciutat de Girona

Talls de circulació previstos per a la propera setmana a la ciutat de Girona

Els dies 11, 12 i 13 de maig A continuació us informem dels talls de circulació

També et pot interessar
Total
0
Share