Toyota Espanya llança el nou Toyota Aygo X Cross UNDERCOVER

Amb aquesta edició especial de l’Aygo X Cross, que es va revelar durant la desfilada de UNDERCOVER en la Setmana de la Moda de París el mes de març passat, la marca japonesa segueix apostant fort pels utilitaris amb essència.

Coneguts pel seu caràcter innovador en els seus respectius camps, Toyota i UNDERCOVER han redissenyat el Aygo X Cross com a aparador del millor de totes dues marques, una nova icona de l’esperit subversiu que dona fama a Jun Takahashi, dissenyador cap de UNDERCOVER.

Aquesta exclusiva versió del nou crossover compacte únic en el segment A, i dissenyat i produït a Europa per a satisfer les demandes de la vida urbana i interurbana a Europa, presenta un disseny interior i exterior únic.

Partint de l’equipament de sèrie que porta l’acabat Chic —topall de gamma—, el nou Toyota Aygo X Cross UNDERCOVER es distingeix pel seu exclusiu color Gris bi-to per a la carrosseria —desenvolupat especialment per Toyota—, tocs de Rojo Coral en les llandes d’aliatge negres de 18”, sostre personalitzat amb vinils amb el lema ‘CHAOS / BALANCE’, i vinils embellidors en paracops davanter i darrere i motllures laterals en vermell.

Dins de l’habitacle, l’acabat UNDERCOVER compta amb una tapisseria de cuir parcial que porta inclòs el logo UNDERCOVER en el reposacaps dels seients i unes catifes amb disseny exclusiu d’un patró monograma. A més, compta amb detalls en Rojo Coral, combinant amb l’estètica exterior del vehicle, en l’embellidor del sistema multimèdia, palanca de canvis i volant.

Limitada a només 5.000 unitats per a tota Europa, 100 d’elles per a l’Estat Espanyol, el nou Toyota Aygo X Cross UNDERCOVER ja està disponible en la Xarxa Oficial de Concessionaris de Toyota Espanya per 19.900 € pagant al comptat, o per només 160 € al mes finançant amb Toyota Easy. Amb Toyota Easy Plus, el programa de finançament de Toyota Espanya amb 4 anys de garantia i 4 anys de manteniment inclosos, el nou Yaris Cross JBL Limited Edition es pot adquirir per 177 €/mes.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Dacia Jogger Camper by Campernordest: Grans aventures en petit format

Dacia Jogger Camper by Campernordest: Grans aventures en petit format

Un model, com podeu veure, no li falta de res

Posterior
Nou Volkswagen Touareg: Luxe, estil i rendiment en la seva màxima expressió

Nou Volkswagen Touareg: Luxe, estil i rendiment en la seva màxima expressió

Una de les primeres coses que criden l’atenció del nou Touareg és la seva

També et pot interessar
Total
0
Share