Toyota Espanya llança la gamma 2024 del Toyota Mirai

Millores en la berlina elèctrica de pila de combustible d’hidrogen (FCEV) amb noves prestacions d’assistència a la conducció, multimèdia i funcionalitat.

Toyota aposta per una societat basada en l’hidrogen, sense emissions i amb una mobilitat sense impacte negatiu en el medi ambient. La nova generació de Toyota Safety Sense incorpora control d’angle mort, monitor de visió panoràmica i més comoditat amb la funció d’aparcament remot.

La revolucionària berlina de pila de combustible d’hidrogen de Toyota presenta novetats tecnològiques per al 2024, amb noves funcions de seguretat, funcionalitat, connectivitat i entreteniment a bord.

Un pas endavant en seguretat i assistència al conductor
Toyota Mirai 2024 incorpora les tecnologies més modernes en seguretat i assistència al conductor amb el nou paquet Toyota Safety Sense. Això inclou l’Assistent Actiu d’Emergència a la Direcció (ESA) i l’Alerta de Trànsit Davanter Creuat (FCTA). A més, l’Assistent de Canvi de Carril (LCA) treballa amb el Control de Creuer Adaptatiu Intel·ligent (i-ACC) i l’Assistent de Manteniment de Carril (LTA) per realitzar canvis de carril automàtics de manera segura.

També compta amb un Detector de Fatiga per càmera (DMC) que avalua l’estat del conductor, i un Monitor de Visió Panoràmica que proporciona una vista de 360 graus de les proximitats del vehicle per maniobrar amb seguretat.

Innovació multimèdia i digital
El Toyota Mirai 2024 inclou el paquet multimèdia sofisticat Toyota Smart Connect+, amb una nova pantalla tàctil de 12,3 polzades. Aquest sistema ofereix navegació al núvol amb informació actualitzada del trànsit i planificació eficient dels trajectes. També compta amb un sistema de so JBL premium amb 14 altaveus i integració de smartphones mitjançant Apple CarPlay sense fil i Android Auto amb cable. A més, disposa de cinc ports USB-C per a la càrrega de dispositius.

Aparcament remot i clau digital
Toyota explora noves formes de comoditat amb una funció d’aparcament remot mitjançant aplicació per smartphone, que permet estacionar el vehicle en espais estrets, fins i tot des de fora del vehicle. A la segona meitat del 2024, també es llançarà una clau digital per al Mirai, integrada en una aplicació per smartphone que permetrà a fins a cinc persones diferents accedir al vehicle i engegar-lo sense necessitat de clau física.

Compromís amb la sostenibilitat
Toyota subministra 500 vehicles Mirai sense emissions per als Jocs Olímpics de París 2024, com a part d’una flota totalment electrificada de més de 2.650 vehicles. Després dels Jocs, aquests Mirai continuaran en servei com a taxis d’hidrogen a París. Les noves tecnologies de Toyota pretenen transformar la fabricació i ús dels vehicles per aconseguir una mobilitat sense emissions assequible i accessible per a tothom.

A més, Toyota continua impulsant la seva estratègia multi-tecnològica, incloent la segona generació del Mirai i la ciutat sostenible Woven City, basada en energia solar i piles de combustible d’hidrogen. També augmenta l’oferta de vehicles endollables amb el nou Toyota C-HR Plug-in Hybrid i el reposicionament del Toyota bZ4X.

Amb aquestes millores, el Toyota Mirai 2024 es consolida com a model de referència en la reducció d’emissions de carboni, reflectint la missió de Toyota d’aconseguir una societat més sostenible.

Total
0
Shares
Anterior
L’atac final de Norris no és suficient per evitar una nova victòria de Verstappen

L’atac final de Norris no és suficient per evitar una nova victòria de Verstappen

El neerlandès guanya i l'australià i Leclerc l'acompanyen al podi d'Imola

Posterior
KTM i Aprilia fan arribar la seva oferta a Jorge Martín

KTM i Aprilia fan arribar la seva oferta a Jorge Martín

Les marques estan a l'expectativa de la decisió de Ducati

També et pot interessar
Total
0
Share