Toyota GR Yaris 2024: Potència i emoció redefinides

La marca japonesa ha presentat al Saló de l’Automòbil de Tòquio 2024 el nou Toyota GR Yaris. Un model que es presenta al món amb millores tècniques, de disseny i estructurals que prometen proporcionar una experiència de conducció encara més intensa. Descobreix la nova joia de la carretera que redefineix la potència i l’emoció sobre rodes.

El Toyota GR Yaris, després de conquerir el mercat com un compacte esportiu indomable, ha estat presentat al Saló de l’Automòbil de Tòquio 2024 amb una renovació excepcional. Des de la seva arribada, aquest vehicle de pura raça, nascut del rally, ha superat tots els seus competidors i ha acumulat èxits inigualables.

En els tres anys transcorreguts des del seu llançament, els enginyers, els professionals dels circuits i l’equip de rally de TOYOTA GAZOO Racing no han parat de treballar per millorar-lo encara més. El nou GR Yaris ofereix més potència, una resposta millorada, una conducció més manejable i, si és possible de creure, una experiència de conducció encara més plaent.

Aquesta renovació profunda, que justifica totalment la denominació de “nou GR Yaris”, inclou l’evolució del motor de tres cilindres amb turbocompressor i la introducció de la nova transmissió automàtica GAZOO Racing Direct de vuit velocitats.

El xassís del GR Yaris s’ha reforçat i, a l’interior del cotxe, la disposició de la zona del conductor i la posició de conducció s’han redisenyat per obtenir una sensació esportiva més autèntica, ja sigui circulant per carretera o en una competició. La suspensió també s’ha ajustat per augmentar el control i el rendiment al límit, amb una flexibilitat revisada i una major absorció dels amortidors davanters.

El nou GR Yaris manté tot allò que va fer de l’original un èxit, prometent distanciar-se encara més de la competència. Amb una gamma més refinada, que inclou un sistema de refredament amb radiador addicional, un atomitzador d’aigua a l’intercooler i una entrada d’aire modificada.

Aquesta meravella sobre rodes estarà disponible a tot Europa a partir de l’estiu del 2024.

Total
0
Shares
Anterior
Loeb perd més d’una hora i Sainz té el Dakar a tocar

Loeb perd més d’una hora i Sainz té el Dakar a tocar

El madrileny, si no hi ha cap desgavell, guanyarà el seu quart trofeu Touareg

Posterior
Carlos Sainz toca el cel a Yanbu i guanya el seu quart Dakar

Carlos Sainz toca el cel a Yanbu i guanya el seu quart Dakar

El madrileny s'endú el trofeu Touareg amb 61 anys

També et pot interessar
Total
0
Share