1. Home
  2. Actualitat
  3. Toyota i Lexus superen el milió de cotxes híbrids venuts
Toyota i Lexus superen el milió de cotxes híbrids venuts

Toyota i Lexus superen el milió de cotxes híbrids venuts

0
0

Toyota supera el milió de cotxes híbrids venudes a Europa, de les que 80.000 s’han adquirit a l’Estat Espanyol. Són dades que comptabilitzen els cotxes venuts sota les marques Toyota i Lexus.

Un dels models híbrids de Toyota
Un dels models híbrids de Toyota

La companyia espera superar els 15 milions d’híbrids el 2020 aconseguint un ritme de vendes de 1,5 milions a l’any.

Fonts de l’empresa japonesa han indicat que l’últim milió d’unitats s’ha aconseguit en només nou mesos, ja que es van sobrepassar els 8 milions d’híbrids el passat mes d’agost de 2015. D’aquests més de nou milions d’híbrids són venuts a tot el món, prop d’un milió i mig s’han comercialitzat a Europa i més de 80.000 a l’Estat Espanyol.

La gamma híbrida de Toyta

El 2015, Toyota va incorporar una variant híbrida de la seva minifurgoneta Senti i va iniciar les vendes a tot el món de la seva icona: la quarta generació de Prius. A escala internacional, Toyota va llançar les versions híbrides del Corolla i el Levin a la Xina i va afegir la variant híbrida d’RAV4 a la seva gamma. Toyota comercialitza 33 models de models híbrids i un híbrid endollable en més de 90 països i regions.

L’octubre de l’any passat es va explicar el Desafiament Mediambiental de Toyota 2050, que descriu els obstacles que caldrà superar per reduir al mínim possible l’impacte negatiu que tenen els automòbils sobre la salut del planeta i per contribuir a la consecució d’una societat sostenible. Per afrontar aquests reptes, Toyota està treballant en ampliar encara més la seva gamma de vehicles híbrids, i intentarà contribuir a la cura del medi ambient aconseguint unes vendes anuals de 1,5 milions d’unitats de models híbrids i unes vendes acumulades de 15 milions d’unitats d’aquest tipus de vehicles per al 2020.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *