1. Home
  2. Actualitat
  3. Toyota i Panasonic desenvolupen un servei que connecta vehicles i electrodomèstics
Toyota i Panasonic desenvolupen un  servei que connecta vehicles i electrodomèstics

Toyota i Panasonic desenvolupen un servei que connecta vehicles i electrodomèstics

0
0

Toyota i Panasonic han desenvolupat conjuntament un servei que connecta vehicles i electrodomèstics. Ambdues companyies van acordar dur a terme els nous serveis basats en sistemes telemàtics d’última generació que connectessin els models de Toyota i els aparells de Panasonic. Així, s’ha desenvolupat una interfície per vincular els seus respectius serveis al ‘núvol’.

Acord Toyota i Panasonic

 

 

 

 

 

 

També s’han assentat les bases per a la creació de nous serveis, inclòs el desenvolupament d’aplicacions per controlar electrodomèstics des del vehicle i consultar el seu estat. Una aplicació vinculada a les dades del GPS del cotxe recorda a l’usuari que apagui l’aire condicionat abans de sortir de casa i també li permet engega’l a distància, des del vehicle, abans d’arribar a casa.

El nou servei estarà llest per al seu llançament durant la segona meitat d’aquest any al Japó. En el futur, Toyota i Panasonic seguiran potenciant les seves respectives fortaleses i col·laborant de cara a una mobilitat més intel·ligent on persones, vehicles, llars i comunitats estiguin connectats a través de serveis basats al ‘núvol’.

Com a part dels seus continus esforços cap a una mobilitat més intel·ligent, pràctica i còmoda i com a forma de potenciar el valor que aporten els vehicles a la vida de les persones, Toyota utilitzarà el servei Toyota Smart Center, basat en el ‘núvol’ per connectar persones, vehicles i llars.

Per la seva banda, Panasonic treballa actualment en el desenvolupament de noves llars intel·ligents que siguin respectuoses amb el medi ambient i estiguin connectades a la xarxa per possibilitar un millor estil de vida.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *