1. Home
  2. Actualitat
  3. Toyota i Uber estrenyen llaços
Toyota i Uber estrenyen llaços

Toyota i Uber estrenyen llaços

0
0

Toyota i Uber han anunciat un acord de col·laboració en el camp dels vehicles compartits en països on aquesta pràctica està en expansió. Toyota i Uber, mitjançant un memoràndum d’entesa, exploraran la seva col·laboració, inicialment en fase de proves, en un camp en ple desenvolupament. Es tindran en compte diversos factors com les normatives dels diferents països, les condicions empresarials i les necessitats dels clients. Com a part de l’acord, Toyota Financial Services Corporation i Mirai Creation Investment Limited Partnership realitzaran una inversió estratègica en Uber.

Toyota i Uber (Foto: Flikr Mark Warner)
Toyota i Uber (Foto: Flikr Mark Warner)

En un context en què les tendències d’ús dels automòbils evolucionen ràpidament, el desenvolupament dels serveis de mobilitat en nous àmbits, com ara el transport compartit i els vehicles compartits, han guanyat impuls a escala mundial. En el marc d’aquest acord de realització de diverses proves, Toyota i Uber intensificaran les seves relacions amb vistes a establir nous serveis i a oferir un nou valor als clients.

Facilitats pera que conductors Uber comprin Toyota

Com a part de la col·laboració, Toyota i Uber crearan noves opcions de leasing perquè els clients de Toyota puguin arrendar els seus vehicles a través de Toyota Financial Services i afrontar els pagaments amb els guanys generats com a conductors d’Uber. El període de leasing serà flexible, en funció de les necessitats de cada client. Aquesta iniciativa se suma a l’actual programaVehicle Solutions d’Uber.

Toyota i Uber exploraran així mateix la seva col·laboració en altres diversos àmbits, com el desenvolupament d’aplicacions per a vehicles pensades per a conductors d’Uber, compartint coneixements i accelerant les seves respectives línies d’investigació i establint un programa especial de flotes per vendre vehicles Toyota i Lexus als conductors d’Uber.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *