1. Home
  2. Actualitat
  3. Toyota inicia les proves del seu sistema inalàmbric de càrrega de bateries
Toyota inicia les proves del seu sistema inalàmbric de càrrega de bateries

Toyota inicia les proves del seu sistema inalàmbric de càrrega de bateries

0
0

Toyota Motor Corporation (TMC) inicia al Japó les proves de verificació del seu nou sistema inalàmbric de càrrega de bateries per a vehicles amb motor elèctric. Estan previstes proves similars als Estats Units i Europa més endavant. El sistema permet carregar la bateria de forma molt més pràctica i senzilla.

Toyota Inalàmbric

 

El sistema de càrrega funciona mitjançant una tecnologia de ressonància magnètica. Així, el dispositiu transmet electricitat a través de la ressonància magnètica resultant dels canvis d’intensitat del camp magnètic entre un bobina sobre el terra de l’aparcament, que transmet i una altra en el vehicle, que rep. El sistema està preparat per reduir els descensos de l’eficiència que pot provocar una mala alineació entre el vehicle i la superfície de càrrega o les diferències d’altura entre la bobina transmissora  la bobina receptora.

Creat pensant en una futura comercialització, el sistema de càrrega està dissenyat per reduir al mínim les interferències magnètiques d’equips propers i la bobina transmissora muntada a terra té una estructura prou resistent com per suportar el pes d’un vehicle al passar-li per sobre en les maniobres per estacionar. Està dissenyada per aparcar fàcilment en bateria i en línia.

Perquè el conductor pugui estacionar en una posició de càrrega òptima, Toyota ha desenvolupat una nova funció d’assistència a l’aparcament que indica la posició de la bobina transmissora a la plaça d’aparcament. 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *