1. Home
  2. Actualitat
  3. Toyota inverteix 7,5 milions d’euros per reforçar la investigació en intel·ligència artificial i mobilitat autònoma
Toyota inverteix 7,5 milions d’euros per reforçar la investigació en intel·ligència artificial i mobilitat autònoma

Toyota inverteix 7,5 milions d’euros per reforçar la investigació en intel·ligència artificial i mobilitat autònoma

0
0

Toyota ha decidit invertir a Preferred Networks Inc per promoure la investigació conjunta i el desenvolupament de tecnologies d’intel·ligència artificial en camps relacionats amb la mobilitat. La companyia japonesa invertirà una mica més de 7,5 milions d’euros i tindrà accions de la companyia tecnològica.

La companyia japonesa està investigant i desenvolupant diverses tecnologies que s’espera que afectin de forma substancial a la naturalesa de la mobilitat en el futur, incloses les tecnologies de conducció automatitzada, fent especial èmfasi en la intel·ligència per ajudar en la conducció, la connectivitat i la interactivitat. L’objectiu global d’aquestes iniciatives és fomentar la creació d’una societat en la qual la mobilitat sigui sinònim de seguretat i llibertat.

Amb aquest propòsit compartit en ment, Preferred Networks aspira a planificar i desenvolupar nous productes i serveis aprofitant la seva experiència i la seva capacitat tecnològiques úniques al camp de la intel·ligència artificial, el que inclou l’adopció i expansió de les seves tecnologies d’avantguarda d’aprenentatges automàtic i profund en aplicacions industrials.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *