1. Home
  2. Actualitat
  3. Toyota invertirà 22 milions en mobilitat autònoma
Toyota invertirà 22 milions en mobilitat autònoma

Toyota invertirà 22 milions en mobilitat autònoma

0
0
Inversió en mobilitat autònoma (Foto: Toyota)
Inversió en mobilitat autònoma (Foto: Toyota)

Toyota invertirà 22 milions de dòlars per investigar amb la Universitat de Michigan dels vehicles autònoms i diversos projectes robòtics avançats.

En el marc de l’acord, Toyota proporcionarà una quantitat inicial de 22 milions de dòlars durant quatre anys per a col·laborar en projectes d’investigació amb el personal de la Universitat nord-americana en àmbits com la millora de la seguretat de la conducció, els robots assistents i la mobilitat interior, la conducció autònoma i l’aprenentatge i la diversitat de l’alumnat.

Recentment, la marca japonesa va anunciar la constitució del seu nou centre d’investigació a Ann Arbor, així com la contractació dels professors de robòtica del centre educatiu Ryan Eustice i Edwin Olson per col·laborar en la investigació en vehicles autònom.

L’aliança es basa en la presència ferma i activa de Toyota a la comunitat d’Ann Arbor. Les dues oficines del Centre tècnic de Toyota porten temps col·laborant amb la universitat en el camp dels vehicles connectats i la investigació en seguretat. Toyota és un dels socis fundadors del Centre de transformació de la mobilitat del centre universitari, una iniciativa publicoprivada interdisciplinari d’investigació i desenvolupament que està posant les bases per a un ecosistema comercialment viable de vehicles connectats i automatitzats.

El MTC gestiona Mcity, una miniciutat situada en un terreny de 13 hectàrees al campus on els investigadors poden provar tecnologies d’automoció emergents de forma ràpida i rigorosa en un entorn segur i controlat. D’altra banda, el Centre d’investigació col·laborativa en seguretat de Toyota és un dels principals patrocinadors de la investigació duta a terme a la Universitat.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *