Toyota, líder de vendes a particulars a Espanya

Toyota va tancar el passat mes d’abril amb un nou resultat històric al situar-se com a número 1 del mercat de particulars gràcies a les 2.912 unitats matriculades. Toyota va signar el lideratge en el mercat de particulars gràcies a una quota del 9,22%, sustentant fonamentalment el número 1 en l’èxit dels seus models híbrids elèctrics, que signifiquen ja gairebé el 80% de el total dels seus matriculacions a Espanya (76% ).

Aquestes gairebé 3.000 unitats matriculades en el mercat de particulars formen part de les més de 6.000 unitats que va matricular Toyota a Espanya el mes passat a tots els canals. Van ser en concret 6.071 unitats, per a una quota de mercat proper al 7%.

Les xifres de Toyota a Espanya l’abril vénen a ratificar un primer quadrimestre excel·lent, especialment en el mercat de particulars, en el qual s’ha situat entre les tres marques amb majors matriculacions tots els mesos, liderant fins i tot la classificació al gener i abril.

El gran mes d’abril de Toyota a Espanya es va sustentar principalment en els models propulsats amb tecnologia Toyota Electric Hybrid, amb tres d’ells entre els sis més populars entre els clients particulars del mercat espanyol.

Així, el Toyota C-HR Electric va tancar el passat mes d’abril com el quart model amb més matriculacions entre els particulars, amb 782 unitats matriculades. Després d’ell es van situar altres dos models de Toyota: Corolla Electric Hybrid en la cinquena plaça de el rànquing gràcies als seus 668 matriculacions i Yaris Electric Hybrid, nomenat recentment Cotxe de l’Any a Europa – Car Of The Year (COTY) – 2021, en la sisena posició amb 599 unitats.

En el primer quadrimestre, els Toyota C-HR Electric Hybrid, Corolla Electric Hybrid i Yaris Electric Hybrid superen les 2.600 unitats matriculades cada un en el mercat de particulars. En concret, són 2.842 unitats de Toyota C-HR Electric Hybrid, 2.723 de Yaris Electric Hybrid i 2.686 de Corolla Electric Hybrid.

Aquests excel·lents resultats de Toyota a Espanya l’abril ratifiquen la seva aposta pels models híbrids elèctrics, la referència de mercat per prestacions, sensacions de conducció, baix consum i reduïdes emissions, sent una continuació de les excel·lents xifres de obtingudes des que va arrencar 2021.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
El límit de velocitat dins del nucli urbà de Girona serà de 30 km/h a partir de l’11 de maig

El límit de velocitat dins del nucli urbà de Girona serà de 30 km/h a partir de l’11 de maig

En les vies de la xarxa bàsica que travessa la ciutat per connectar amb els

Posterior
Enxampen un conductor a 231 km/h a l’AP7, a l’alçada de Sant Julià de Ramis

Enxampen un conductor a 231 km/h a l’AP7, a l’alçada de Sant Julià de Ramis

Els Mossos d’Esquadra han atrapat aquest cap de setmana un conductor

També et pot interessar
Total
0
Share