Toyota llança el concurs ‘el cotxe de el futur’

Concurs el cotxe del futur

Es tracta de dissenyar ‘el cotxe de el futur’ amb materials reciclats

Concurs el cotxe del futurToyota ha posat en marxa un concurs anomenat ‘El Cotxe de l’Futur’. L’objectiu és doble D’una banda que que els nens i nenes passin una bona estona dissenyant un cotxe amb materials reciclats i de l’altra conscienciar-los de la importància de reciclar i reutilitzar per contribuir a la cura de l’entorn.

El concurs es perllongarà durant un mes, fins al diumenge 24 de maig. Està obert a nens i nenes de 4 a 11 anys, ambdós inclosos, dividint-se en dues categories, de 4 a 7 i de 8 a 11 anys.

Materials que es tenen a casa

Els nens i nenes que vulguin participar hauran de dissenyar el cotxe de el futur amb tot allò que tinguin a mà a casa seva. Materials com plàstic, cartró, paper, envasos, teles o fins i tot les joguines amb les que ja no juguen. Això sí, no podran ser creacions digitals.

Seleccionats per un jurat format per personal de Toyota, els quatre millors dissenys de cada categoria passaran a la final. Aquesta final serà decidida per la gent a les xarxes socials.

Per poder participar, s’hauran d’enviar els treballs, màxim un per participant, per correu electrònic a corporate@toyota.es en format JPEG, IMG o PDF, al costat del formulari d’inscripció que està disponible en Món Toyota dins del web de Toyota.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
“Michelin World Tour”, la nova competició virtual de Michelin

“Michelin World Tour”, la nova competició virtual de Michelin

Michelin posa a prova les habilitats al volant de 24 influencers internacionals

Posterior
L’Ajuntament de Girona intensifica les tasques de desinfecció a la via pública

L’Ajuntament de Girona intensifica les tasques de desinfecció a la via pública

L’Ajuntament de Girona intensifica les tasques de desinfecció a la via

També et pot interessar
Total
0
Share