1. Home
  2. Actualitat
  3. Toyota llança la campanya de primavera – estiu de revisió i posada a punt dels seus vehicles
Toyota llança la campanya de primavera – estiu de revisió i posada a punt dels seus vehicles

Toyota llança la campanya de primavera – estiu de revisió i posada a punt dels seus vehicles

0
0

Toyota posa en marxa una campanya per fomentar la revisió de tots els vehicles Toyota abans dels períodes de vacances de Setmana Santa i Estiu.

Revisió Toyota

Aquesta campanya estarà vigent des de la primera setmana d’abril i fins al 31 de juliol. Els clients de Toyota, els vehicles dels quals tinguin fins a 12 anys d’antiguitat, seran contactats per e-mail i telefònicament, i podran accedir a serveis de valor afegit com ara una revisió gratuïta dels 20 punts més importants del seu vehicle o descomptes en peces i mà d’obra en operacions de manteniment.

Una de les opcions més destacades és la promoció ‘Per 1€ més’. Aquesta promoció suposa que, per tan sols un euro més del preu de les operacions de manteniment del vehicle, el Concessionari oferirà al client serveis addicionals tals com una recàrrega del sistema d’aire condicionat o la gestió de la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV). També es pot oferir al client per tan sols un euro més unes escombretes per als neteja parabrises, uns cargols antirobatori per a les llandes d’aliatge o una operació de polit i neteja dels llums.

Altres serveis disponibles en aquesta promoció són la substitució del filtre de l’habitacle, una neteja de l’interior per ionització, una ‘Revisió Integral del Sistema Híbrid’ per als models híbrids o un vehicle de substitució de cortesia mentre duren les operacions de revisió i manteniment.

A més, Toyota, permet finançar les operacions realitzades, en 6 mesos sense interessos si l’import de la revisió és superior a 200 euros i inferior a 2.000 euros.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *