1. Home
  2. Actualitat
  3. Toyota llança la gamma 2016 del Prius + a l’Estat Espanyol
Toyota llança la gamma 2016 del Prius + a l’Estat Espanyol

Toyota llança la gamma 2016 del Prius + a l’Estat Espanyol

0
0

Toyota llança la gamma 2016 de Prius + a l’Estat Espanyol, el model híbrid combinat de set places, amb diverses novetats en el sistema de propulsió, l’habitacle i l’equipament. La nova gamma Prius + 2016 ja està disponible a la Xarxa Oficial de Concessionaris de Toyota a l’Estat Espanyol des de 26.650 €.

Toyota Prius
Toyota Prius

Amb l’objectiu d’aconseguir una acceleració més silenciosa i lineal, els enginyers de Toyota han revisat el sistema de propulsió híbrid del Prius +, en concret la transmissió contínua variable CVT, de manera que quan el conductor trepitja l’accelerador nota una connexió més gran entre la seva acció i l’increment de la velocitat i so del motor.

Així, ha estat possible mantenir l’acceleració alhora que s’ha reduït el règim del motor de gasolina 1.8 litres VVT-i de cicle Atkinson unes 1.000 rpm, emprant més potència elèctrica per recolzar la seva aportació de potència. El resultat és una conducció més tranquil·la, fluida i silenciosa, el que reforça les principals qualitats dels híbrids de Toyota: el silenci de rodament i el confort de marxa.

A això s’uneix el treball dut a terme pels enginyers de Toyota en l’apartat de l’aïllament acústic i l’absorció del so. Diferents mesures de millora han estat introduïdes a la plataforma, els marcs i les seccions inferiors de les portes, la porta del darrere i el quadre de comandament, així com el túnel central. S’obté així un habitacle més silenciós per als ocupants del Prius +.

Novetats en equipament

Altres novetats en la gamma 2016 de Prius + afecten a l’equipament. Sobresurt la introducció de l’última versió del sistema multimèdia Toyota Touch 2, presentada al Saló de l’Automòbil de Ginebra de 2016. La pantalla tàctil situada al tauler de control ofereix ara un ús encara més senzill i intuïtiu, amb menús de nou disseny. A més, la connexió amb el portal en línia per a clients El Meu Toyota s’ha simplificat.

Així mateix, Toyota Touch 2 & GO, el sistema multimèdia amb navegador, incorpora ara tres anys d’actualitzacions de mapes i connectivitat (recerca amb Google, informació de trànsit en temps real amb Toyota Real Time Traffic, Google Streetview o Panoramio, entre d’altres). També és novetat el disseny de la clau, en línia amb la nova generació de Prius, i del botó d’arrencada, a més de les dues noves opcions de la pantalla multiinformación TFT a color de 4,2 polzades del quadre d’instruments: imatge del bloqueig inicial, que indica que Prius + està llest per a l’arrencada, i advertiment d’activació del bloqueig de la direcció.

Set opcions de colors.

Finalment, la gamma de set opcions de colors de carrosseria per Prius + inclou un nou color, denominat Blau Mitjanit.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *