1. Home
  2. Actualitat
  3. Toyota llança la nova família Corolla
Toyota llança la nova família Corolla

Toyota llança la nova família Corolla

0
0
La gama Corolla
La gama Corolla

Toyota ha llançat la nova família Corolla, composta per tres opcions de carrosseria cinc portes (Corolla hybrid), familiar (Corolla hybrid Touring Sports) i berlina (Corolla hybrid Sedan); i dues motoritzacions híbrides elèctriques autorrecargables, de 122 i 180 CV.

El model més venut de la història de la marca després de més de 50 anys en el mercat i més de 45 milions d’unitats, ha estat desenvolupat sobre la base de la Nova Arquitectura Global de Toyota que segons la marca japonesa garanteix agilitat i dinamisme a la variant de cinc portes, gràcies a la seva batalla lleugerament inferior, i màxima versatilitat i espai interior en les versions familiar i berlina.

Els Corolla hybrid i Corolla hybrid Touring Sports es poden triar tant amb motor 1.8 de 122 CV com a 2.0 Dynamic Force de 180 CV, mentre que Corolla hybrid Sedan es comercialitza només amb la motorització de menor potència.

Renovat sistema de propulsió híbrid

La versió de 122 CV compta amb un sistema de propulsió híbrida elèctrica renovada, ara amb bateria d’ió-liti, que permet un rendiment més gran gràcies a una aportació més gran d’energia elèctrica durant les acceleracions. També redueix el soroll que genera el motor.

La variant de més potència, de 180 CV, garanteix la millor resposta en qualsevol circumstància ja que permet reduir la recuperació de 80 a 120 km / h en 2,3 segons enfront de la versió de 122 CV, i assoleix una xifra excel·lent en acceleració de 0 a 100 km / h: 7,9 segons.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *