1. Home
  2. Actualitat
  3. Toyota llança una convocatòria d’ajudes per a ‘start up’ de robòtica
Toyota llança una convocatòria d’ajudes per a ‘start up’ de robòtica

Toyota llança una convocatòria d’ajudes per a ‘start up’ de robòtica

0
0
Toyota inverteix en capital-risc
Toyota inverteix en firmes de capital-risc

Toyota A Ventures, la societat de capital risc del grup asiàtic, ha presentat una convocatòria internacional d’ajudes per a ‘start up’ de robòtica. La iniciativa està pensada per estimular la innovació empresarial amb ajudes d’entre de 428.000 i 1.700.000 euros.

La primera convocatòria, desenvolupada conjuntament amb l’avançat grup de robòtica del Toyota Research Institute (TRI), se centra en millorar la tecnologia de manipulació mòbil per als robots assistents que ajuden a les persones a casa i fora d’ella. Més endavant, s’obre la possibilitat de convocar noves ajudes que girin al voltant de reptes tecnològics clau en altres àmbits en què treballa el TRI com a part de la seva tasca d’investigació en robòtica i conducció automatitzada, com la percepció, l’aprenentatge automàtic o la simulació.

Onze empreses s’han beneficiat dels ajuts

Des del llançament, fa un any, d’un fons inicial de 100 milions de dòlars per invertir en empreses embrionàries centrades en sistemes d’intel·ligència artificial. tecnologia de núvol, dades, mobilitat autònoma i robòtica, la cartera de productes de Toyota AI Ventures ha crescut ràpidament.

Fins ara, la companyia ha anunciat la inclusió de 11 empreses en la seva cartera, incloses Blackmore, Boxbot, Connected Signals, Intuition Robotics, Joby Aviation, May Mobility, Metawave, Nauto, Realtime Robotics i SLAMcore. La seva inversió més recent ha estat a Embodied.me, una empresa de robòtica i intel·ligència artificial que desenvolupa robots acompanyants que aspiren a revolucionar l’assistència i el benestar alhora que incrementen la qualitat de vida dels humans.

Toyota AI Ventures rebrà candidatures a aquesta convocatòria d’innovació des d’ara fins a finals d’octubre, que es revisaran a mesura que es presentin. Les noves ‘start up’ considerades aptes seran avaluades en funció del seu equip, tecnologia, model de negoci i estratègia d’accés al mercat i poden ser objecte de diligències prèvies a la realització de qualsevol inversió.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *