1. Home
  2. Actualitat
  3. Toyota llançarà dos sistemes d’ajuda a l’aparcament més avançats
Toyota llançarà dos sistemes d’ajuda a l’aparcament més avançats

Toyota llançarà dos sistemes d’ajuda a l’aparcament més avançats

0
0

Toyota ha millorat la seva tecnologia de Sónar de Separació Intel•ligent – ‘Intelligent Clearance Sonar’ (ICS) -, que ajuda a evitar o mitigar les col•lisions a l’aparcar o en iniciar la marxa i també ha afegit un nou mode de visualització al Monitor de Visió Panoràmica, que ajuda als conductors a comprovar l’espai que els envolta abans de posar-se en marxa.

ToyotaL’actual funció ICS de Toyota detecta obstacles i ajuda a evitar o mitigar les col•lisions causades per una ràpida acceleració deguda a un mal ús del pedal. El nou ICS inclou més sensors i pot detectar objectes situats més lluny. D’altra banda, s’ha millorat el sistema lògic de control per ajudar a evitar o mitigar col•lisions amb vehicles o obstacles adjacents, fins i tot si la causa no és un mal ús del pedal, com és el cas que es condueixi a baixa velocitat en un pàrquing o en sortir d’una plaça d’aparcament. A més, una nova funció de gir multipunt assistit controla la direcció a l’aparcar en llocs estrets en els quals s’ha d’avançar i retrocedir repetidament. Una altra funció parcialment automatitzada ajuda a sortir de les places d’aparcament en línia quan hi ha poc espai davant i darrera del vehicle.

Pel que fa al Monitor de Visió Panoràmica, actualment aquest sistema mostra una vista superior del vehicle a la pantalla del sistema de navegació. Ara s’ha complementat amb una nova Vista Transparent. Prement un botó, el conductor pot canviar entre la Vista en Moviment, que mostra un vídeo com si veiéssim el vehicle des d’amunt, i la Vista Transparent, que mostra des de la perspectiva del conductor el que envolta el vehicle com si el propi vehicle fos transparent.

Toyota té previst incorporar aquests sistemes actualitzats en els models llançats a partir de 2015.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *