1. Home
  2. Actualitat
  3. Toyota mostra amb l’FT1 la línia dels nous coupés
Toyota mostra amb l’FT1 la línia dels nous coupés

Toyota mostra amb l’FT1 la línia dels nous coupés

0
0

Toyota presenta al Saló de Detroit l’FT-1, un concepte que apunta la direcció dels futurs dissenys dels seus vehicles esportius. La denominació prové de ‘Future Toyota’ (FT) i el número ‘1’ significa ‘el definitiu’.

Toyota FT1

L’objectiu és demostrar el que es pot aconseguir si es vol crear un vehicle esportiu que emocioni de debò. Un equip Calty,  el Centre de Disseny de Toyota a Califòrnia, va canalitzar la seva passió a l’FT 1 alhora que repassava el llegat de vehicles esportius de Toyota, que es remunta fins al 2000GT.

La configuració del motor davanter i la tracció posterior fan que l’habitacle se situï molt més enrere per millorar la distribució del pes i aconseguir  les proporcions clàssiques d’un esportiu. Pel que fa  al disseny envoltant del parabrisa i les finestres laterals, és una clara referència al disseny del llegendari 2000GT.

 L’habitacle està pensat perquè el conductor gaudeixi o pugui concentrar-se en la conducció. El quadre d’instruments de disseny triangular proporciona al conductor una estimulant sensació de connexió amb el vehicle. L’entorn centrat en el conductor es potencia encara més gràcies al volant, inspirat a la Fórmula 1, i el sistema de projecció d’informació en el parabrisa en color, que projecta la informació essencial just per sobre del volant perquè el conductor no desviï l’atenció de la carretera.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *