1. Home
  2. Cotxes
  3. Toyota mostra l’Aygo
Toyota mostra l’Aygo

Toyota mostra l’Aygo

0
0

Els passatgers que passin per la Terminal A de l’Aeroport de Brussel·les poden veure de més a prop el nou Toyota Aygo. Concretament, es tracta d’un Aygo ‘x-cite’, amb carrosseria de color ‘Taronja Pop’, detalls en negre brillant i llandes d’aliatge negres de 15 polzades i radis dobles.

Toyota Aygo

Tant l’interior com l’exterior de l’Aygo han estat concebuts per permetre una àmplia varietat d’opcions de personalització diferents. Ara, doncs, no només és un plaer conduir la proposta de Toyota per al segment A, sinó que també ho és personalitzar-la segons l’estil de cada un. Més d’una desena de peces del vehicle es poden substituir fàcilment en poc temps per altres de colors i disseny alternatius, fins i tot anys després d’adquirir el Aygo.

La vida a bord del nou Aygo també s’ha fet més fàcil, amb més espai a l’habitacle i diverses innovacions en què a l’equipament es refereix.

El nou Aygo, disponible amb transmissió manual o transmissió manual automatitzada està equipat amb una versió millorada del motor de gasolina VVT -i de tres cilindres i un litre de cilindrada de Toyota , amb 69 CV de potència.

El Toyota Aygo estarà disponible a partir del mes de novembre amb preus a partir de 9.000 euros.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *