1. Home
  2. Actualitat
  3. Toyota ofereix connexió a Internet WiFi a bord en tota la seva gamma
Toyota ofereix connexió a Internet WiFi a bord en tota la seva gamma

Toyota ofereix connexió a Internet WiFi a bord en tota la seva gamma

0
0

Toyota España ofereix en la seva gamma d’accessoris el nou dispositiu Toyota Hotspot, que permet oferir connexió a Internet a bord del vehicle de forma automatitzada quan aquest està en funcionament. De la mateixa manera, el sistema es desconnecta una vegada el vehicle s’ha aturat.

Toyota WiFi

Dissenyat específicament pels models de Toyota, el nou accessori està dissenyat per funcionar en condicions exigents de temperatura i moviment, permetent la connexió inalàmbrica de fins a cinc dispositius incloent ordinadors portàtils, tauletes, smartphones o vídeo-consoles portàtils.

Toyota Hotspot s’instal·la dins el vehicle fora de la vista i funciona introduint una targeta SIM (no subministrada per Toyota) de qualsevol operador de telecomunicacions disponibles en el mercat tant en connexió 3G com amb l’última tecnologia de comunicacions 4G/LTE. Una vegada configurat el terminal, el sistema permet la connexió a Internet dels dispositius associats amb només engegar el cotxe. El nou accessori de Toyota ja està disponible en qualsevol concessionari oficial de la marca i costa 282 € (IVA i mà d’obra no inclosos).

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *