1. Home
  2. Actualitat
  3. Toyota oferirà nous sistemes de seguretat i d’ajuda a la conducció a partir de 2015
Toyota oferirà nous sistemes de seguretat i d’ajuda a la conducció a partir de 2015

Toyota oferirà nous sistemes de seguretat i d’ajuda a la conducció a partir de 2015

0
0

Toyota començarà a comercialitzar el 2015 un conjunt de tecnologies de seguretat activa i d’ajuda a la conducció de nou desenvolupament.

Toyota2Una de les noves tecnologies està dissenyada per ajudar a evitar o mitigar col•lisions amb un ampli interval de velocitats. S’oferiran en forma de dos packs ‘Toyota Safety Sense’. Són els anomenats pack ‘C’ per a vehicles compactes i un pack ‘P’ per a vehicles de mida mitjana i d’alta gamma.

El pack Toyota Safety Sense C integra varies de les tecnologies de seguretat activa existents de Toyota: el sistema pre-col•lisió que ajuda a evitar o mitigar col•lisions; l’avís de canvi involuntari de carril que alerta quan el vehicle abandona el seu carril involuntàriament i els llums llargs automàtics que aporten una visibilitat òptima en conduir de nit.

Per la seva banda, el Toyota Safety Sense P, a part de les tres tecnologies de seguretat activa incloses en el pack Toyota Safety Sense C, incorpora una funció de detecció de vianants en el Sistema pre-col•lisió i ofereix un control de creuer amb radar. El sistema pre-col•lisió amb detecció de vianants utilitza un radar d’ones mil•limètriques i una càmera per detectar vianants i vehicles. Per ajudar a evitar o mitigar les col•lisions, aquest sistema activa un avís sonor i visual. Si el conductor no frena a temps, el vehicle és capaç de frenar per sí mateix. El control de creuer amb radar utilitza ones mil•limètriques per detectar els vehicles precedents i determinar la seva velocitat. Llavors ajusta la velocitat del vehicle per assegurar la distància de seguretat entre vehicles.

També el 2015 Toyota estrenarà el nou sistema de llums de carretera adaptables de LED que fa servir múltiples LEDs controlats per separat i disposats en una única fila. D’aquesta manera ofereix una major amplitud d’il•luminació sense enlluernar als conductors dels vehicles que circulen per davant i en sentit contrari

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *