Toyota presenta la nova família Corolla Electric Hybrid 2024 amb innovacions d’avantguarda

Descobreix les emocionants novetats que porta la última versió de la família Corolla Electric Hybrid de Toyota. Amb canvis de disseny, tecnologia d’avantguarda i una millor experiència de conducció, l’evolució d’aquest icònic model arriba a Espanya amb propostes ecoamigables i estils renovats.

La família Corolla Electric Hybrid de Toyota ha experimentat canvis fascinants en el seu disseny i equipament pel 2024. Entre les destacades novetats hi ha la Smart Digital Key i l’ionitzador de partícules nanoe™X per a un habitacle més saludable. A més, els nous colors com el Verd Bristol per al Corolla 5 portes i Touring Sports, així com el Plata Polar per al Corolla Sedan, afegeixen un toc de frescor i estil.

La tecnologia Toyota Electric Hybrid de cinquena generació impulsa la família Corolla amb canvis significatius, oferint una potència i prestacions majors, juntament amb una experiència de conducció millorada. La nova família Corolla Electric Hybrid està disponible a la Xarxa Oficial de Concessionaris de Toyota Espanya des de 25.000 € per a la carrosseria de cinc portes, 26.500 € per a la variant familiar i 30.050 € per a la berlina.

A través de les seves 12 generacions, el Toyota Corolla ha evolucionat per adaptar-se a les necessitats i preferències dels conductors, amb més de 50 milions d’unitats venudes arreu del món des del seu llançament el 1966.

El nou Toyota Corolla Electric Hybrid, disponible en les tres variants de carrosseria, va arribar a Espanya a principis del 2023 amb importants novetats en tecnologia, disseny, motoritzacions, equipament i seguretat. Un any després, la família Corolla introdueix millores i actualitzacions estètiques i d’equipament.

Amb l’objectiu de continuar millorant l’experiència digital i de l’usuari, la Smart Digital Key permetrà als clients utilitzar el seu telèfon intel·ligent com si es tractés de la mateixa clau original del vehicle, tant per bloquejar i desbloquejar les portes com per conduir. Aquest equipament estarà inclòs sense cost addicional durant un any des de la primera matriculació del vehicle, en línia amb els Serveis Toyota Smart Connect.

Seguint l’estratègia d’altres models com el Yaris i Yaris Cross, aquesta nova versió 2024 de la família Corolla introdueix com a novetat l’ionitzador de partícules per a l’habitacle nanoe™X. Amb això, es busca millorar la qualitat de l’aire a l’habitacle, eliminant o reduint en gran mesura elements com ara olors, al·lèrgens, pol·len, contaminants nocius i suprimint l’activitat de fongs, virus i bacteris.

Total
0
Shares
Anterior
Lando Norris i les claus de la seva millor temporada a la F1

Lando Norris i les claus de la seva millor temporada a la F1

El britànic ha millorat els seus registres anteriors

Posterior
MotoGP perd la seva veu dels últims 15 anys

MotoGP perd la seva veu dels últims 15 anys

Ernest Riveras anuncia que torna a RTVE i abandona el mundial

També et pot interessar
Total
0
Share