1. Home
  2. Actualitat
  3. Toyota presenta la versió híbrida del RAV4
Toyota presenta la versió híbrida del RAV4

Toyota presenta la versió híbrida del RAV4

0
0

Amb l’objectiu d’adaptar-se a la demanda dels clients i d’un segment, el C-SUV, més madur, Toyota ha presentat el nou RAV4 hybrid. Es tracta del primer tot terreny híbrid i el més potent que la marca japonesa presenta a Europa.

El nou RAV 4 (Foto: Toyota)
El nou RAV 4 (Foto: Toyota)

El nou RAV4 hybrid pot tenir tracció davantera o total, en aquest cas gràcies a un segon motor elèctric situat a la part posterior que permet disposar de tracció a les quatre rodes. Segons la companyia les versions AWD del RAV4 hybrid garanteixen una major tracció i ofereixen una capacitat de remolc de 1.650 quilograms.

La variant híbrida de la gamma RAV4 combina una acceleració de 0 a 100 km / h en 8,3 segons amb un consum de 4,9 l / 100 km. A més inclou múltiples novetats tecnològiques, des del Monitor de Visió Panoràmica que ofereix una imatge de 360 ​​graus per facilitar les maniobres fins al dispositiu d’Alerta de Trànsit Creuat Posterior, que funciona gràcies al radar posterior d’ones mil·limètriques amb un abast de fins a 60 metres que també permet disposar d’un sistema Detector d’Angle Mort.

En l’apartat de seguretat sobresurt Toyota Safety Sense amb Sistema de Seguretat precol·lisió i una funció de Detecció de Vianants, Avisador de Canvi Involuntari de Carril, Control de Creuer Adaptatiu, Control Intel·ligent de Llums de Carretera i sistema de Reconeixement de Senyals de Trànsit

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *