1. Home
  2. Actualitat
  3. Toyota presentarà dos nous prototips al Saló de l’Automòbil de Tòquio
Toyota presentarà dos nous prototips al Saló de l’Automòbil de Tòquio

Toyota presentarà dos nous prototips al Saló de l’Automòbil de Tòquio

0
0
El concept car que es presentarà a Tòquio
El concept car que es presentarà a Tòquio

Toyota presentarà dos nous prototips en el 45è Saló de l’Automòbil de Tòquio 2017, que se celebrarà del 25 d’octubre al 5 de novembre al Big Sight de Tòquio.

Es tracta del Toyota GR HV sports, un prototip que representa una nova forma de gaudir dels automòbils, integrant l’emoció d’un esportiu amb el respecte al medi ambient d’un vehicle ecològic, i el Toyota Tj Cruiser, un concept crossovercon l’amplitud de un vehicle de treball i el potent disseny d’un tot camí.

Toyota GR HV Sports

El prototip Toyota GR HV Soorts encarna  la funcionalitat d’un autèntic esportiu, amb un disseny que recorda al del TS050 Hybrid amb el que Toyota Gazoo Racing competeix en el Campionat Mundial de Resistència. De carrosseria targa inspirada en dos esportius descapotables llegendaris de Toyota, el Toyota Sports 800 (Yot ahachi) i el Toyota Supra, aquest nou concept es propulsa gràcies al Toyota Hybrid System-Racing (THS-R), amb tecnologia híbrida directament derivada de la del TS050 Hybrid.

El prototip GR HV Sport incorpora fars LED, llantes d’alumini i un difusor posterior similar al de l’TS050 Hybrid, posant de manifest els vincles de Toyota amb l’automobilisme de competició. El color negre mat de la carrosseria expressa potència i agressivitat.

A l’habitacle, hi ha un selector que permet canviar la posició del canvi de marxes automàtic, per aconseguir un ambient més similar al d’un bòlid de carreres. A més, el polsador d’encesa, d’altra banda, s’ha col·locat sobre la palanca de canvis.

Els conductors poden gaudir de les prestacions del THS-R en un autèntic esportiu i experimentar al mateix temps una gran sensació de llibertat, gràcies al sostre targa.

També es pot passar a mode manual amb només prémer un botó i gaudir d’una conducció d’estil manual amb sis velocitats amb canvi en H. La col·locació de la bateria del THS-R al centre ajuda a millorar les prestacions com esportiu.

Toyota Tj Cruiser

El Toyota Tj Cruiser ha estat dissenyat per a conductors amb estils de vida en què el treball i el plaer s’alternen sense solució de continuïtat.

La T de Tj Cruiser ve de toolbox (caixa d’eines), en referència a la manera amb el que el vehicle es pot fer servir com una caixa d’eines, mentre que la J ve de joy (alegria, plaer), en referència al plaer de visitar diversos llocs en cotxe. La denominació Cruiser, que s’ha emprat tradicionalment per a la gamma de tot camins de Toyota, s’assigna al Tj Cruiser per donar compte de la potència del vehicle.

L’habitacle, de formes rectes, similar al d’una furgoneta, ofereix una gran utilitat. Per la seva banda, la resistent suspensió que ofereixen els pneumàtics de tot camí de grans dimensions (225/50 R20) es combina amb un frontal de molta personalitat.

El prototip Tj Cruiser simbolitza una nova categoria que conjuga els punts forts d’un vehicle de treball amb un SUV. El capó, el sostre i els parafangs utilitzen materials amb un revestiment especial resistents a les ratllades ia la brutícia, fins i tot en el cas d’impacte accidental d’algun objecte.

Els seients dels passatgers davanters i del darrere d’aquest nou concept de Toyota es poden reclinar fins a quedar totalment plans, per emmagatzemar objectes de fins a tres metres de longitud, com taules de surf. A més, els respatllers dels seients i els panells de la safata incorporen nombrosos punts de subjecció per ancorar diferents articles fàcilment, des paquets petits a objectes més llargs.

D’altra banda, la gran obertura de la porta posterior fa que sigui molt fàcil carregar i descarregar objectes voluminosos, com bicicletes. El seient del passatger que està just darrere del conductor es pot moure per disposar de més espai per guardar bosses de la compra. A més, i gràcies a la gran obertura de les portes corredisses, es poden carregar i descarregar objectes voluminosos pels costats, alhora que els membres de la família poden entrar i sortir amb més facilitat.

Un possible futur model de producció derivat del prototip Tj Cruiser faria servir una plataforma derivada de la Nova Estructura Global de Toyota de nova generació, amb motor 2.0 litres i un sistema híbrid, a més de tracció davantera o total.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *