1. Home
  2. Actualitat
  3. TOYOTA PRIUS Compromès amb la mobilitat sostenible
TOYOTA PRIUS Compromès amb la mobilitat sostenible

TOYOTA PRIUS Compromès amb la mobilitat sostenible

0
0

5-Toyota-PriusText: Ramon Ortiz / Fotos: Toyota

Després de gairebé dues dècades d’existència, la quarta generació del Toyota Prius proposa un disseny atrevit i un enfocament tecnològic avançat. La firma japonesa recorre a una nova plataforma -més rígida- que garanteix una dinàmica de conducció millorada i un nivell superior de confort.

L’experiència de conducció millora gràcies a una posició de conducció renovada que inclou seients nous i una visibilitat davantera millorada, amb un parabrisa ampliat i pilars més estrets. El vehicle és més alt, però el centre de gravetat de carrosseria s’ha rebaixat.

L’eficiència mecànica evoluciona. S’ha optimitzat la combustió del seu motor gasolina 1.8, incrementant en un 40% l’eficiència tèrmica. Els seus 98 CV, units als 72 CV del motor elèctric, llancen una potència conjunta de 122 CV. El consum homologat és de 3,3 l / 100 km.

El rendiment del nou sistema híbrid permet reduir en un 21% les emissions de CO2 i millorar la seva eficiència, sobretot a velocitats reduïdes. La grandària menor de la bateria que alimenta el motor elèctric habilita un maleter de gran capacitat, 502 litres.

Descarrega’t la revista a Apple Store o al Google Play

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *