1. Home
  2. Actualitat
  3. Toyota Prius+: Suma de factors.
Toyota Prius+:  Suma de factors.

Toyota Prius+: Suma de factors.

0
0

El Toyota Prius+ rep una sèrie de notables millores per augmentar la seva qualitat general, actualitzar el disseny, sumar més equipament i superar la normativa d’emissions Euro 6.

toyota_prius_2015_5

Text: Albert Alsina | Fotos: Toyota.

El Prius+ va ser l’any 2012 el primer vehicle híbrid combinat de set places que es va comercialitzar a Europa. Una distinció que suma enters a aquesta renovada versió que comparteix impactants elements distintius amb els també renovats Aygo i Yaris. Ens referim a la imatge Keen Loook i l’esència Under Priority, el llenguatge de disseny que aporta una força extraordinària al conjunt. La zona davantera destaca per la graella inferior trapezoïdal, extrems dels para-xocs que impressionen, i una part posterior amb òptiques de nou disseny i difusor integrat.

toyota_prius_2015_8L’interior continua sent realment espaiós i lluminós, amb diferents acabats amb regulació elèctrica dels seients, comandament únic pel climatitzador, disposició del quadre d’instruments per millorar la visibilitat, nova pantalla TFT en color i un munt d’informació i controls que ajuden en la vida diària del conductor. Per això aquest Prius+ disposa de sistemes multimèdia Toyota Touch 2, amb botons sensibles al tacte, superfície plana entorn de la pantalla, càmera de visió posterior de sèriei funció MirrorLink per connectar smartphones. Hi ha un sistema Toyota Touch 2 & GO i un altre Plus amb funcions ampliades.

toyota_prius_2015_2La seguretat és un aspecte fonamental per a la marca japonesa. Per tant, aquest nou familiar híbrid ha millorat notablement aquest tipus d’equipament amb un sistema de seguretat precol·lisió més potent en frenada i control d’assistència en arrencada en pendents. S’ha potenciat el tacte de la suspensió i la força de l’amortiguació -sense renunciar a la comoditat- la qual cosa repercuteix en una millor absorció del soroll i els sots per millorar la qualitat de vida a bord.

Finalment, cal destacar que el sistema de propulsió híbrid del nou Prius+ és el mateix del seu precedessor, al que se l’hi ha ajustat diferents variables per tal que aquest cor d’ànima ‘verda’ compleixi amb escreix la normativa d’emissions contaminants Euro 6.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *