Toyota PROACE MAX elèctrica: innovació i sostenibilitat en mobilitat comercial

Descobreix la revolucionària Toyota PROACE MAX elèctrica, la nova incorporació a la família PROACE de vehicles comercials Toyota Professional a Europa. Amb un disseny robust i eficiència líder en la seva categoria, aquesta furgoneta totalment electrificada ofereix un rendiment excepcional i contribueix a l’aposta de Toyota per la neutralitat en carboni.

La darrera incorporació a la família PROACE de Toyota, la PROACE MAX elèctrica, representa un punt d’inflexió en la mobilitat comercial sostenible. Dissenyada per oferir un elevat nivell de transport de càrrega i eficiència, aquesta furgoneta totalment electrificada s’uneix a les renovades PROACE i PROACE CITY, completant la gamma de vehicles comercials Toyota Professional.

El nou sistema elèctric amb bateria garanteix una resposta ràpida i un confort de marxa excepcional, sense comprometre la capacitat de càrrega versàtil, ideal per a diverses configuracions empresarials. Com a part de l’aposta de Toyota per la neutralitat en carboni, la PROACE MAX elèctrica forma part de la completa oferta de vehicles totalment electrificats de Toyota.

Amb un disseny exterior audaç que destaca pel seu frontal únic, els fars LED i detalls estilitzats, la PROACE MAX no només ofereix un rendiment impressionant, sinó que també aporta un toc d’elegància a la mobilitat comercial del futur.

Total
0
Shares
Anterior
La FIA anuncia cotxes més petits i lleugers a la F1 pel 2026

La FIA anuncia cotxes més petits i lleugers a la F1 pel 2026

L'objectiu és aconseguir oferir un major espectacle al mundial

Posterior
La gran oportunitat de Joan Mir amb la sortida de Márquez d’Honda

La gran oportunitat de Joan Mir amb la sortida de Márquez d’Honda

El mallorquí afronta la temporada amb el pes del desenvolupament de la moto

També et pot interessar
Total
0
Share