1. Home
  2. Actualitat
  3. Toyota reforça el seu segment de vehicles comercials
Toyota reforça el seu segment de vehicles comercials

Toyota reforça el seu segment de vehicles comercials

0
0
Toyota Proace Van
Toyota Proace Van

Toyota Proace Van és la proposta de Toyota per al segment dels vehicles comercials lleugers i començarà la seva comercialització aquest estiu després de presentar-se en el passat Saló del Vehicle de Birmingham.

La nova gamma té una oferta molt més àmplia gràcies als seus dos acabats (Business i Comfort), els seus tres tipus de carrosseria (Compact, Mitja i Llarga) i les seves dues mides de batalla (2,9 i 3,2 metres), que permeten  incrementar cobertura de la marca japonesa al mercat europeu de vehicles comercials lleugers.

Motors i equipament

Hi haurà disponibles cinc motors dièsel, dos 1.6D-4D de 95 i 115 CV i 3 2.0D-4D de 122, 150 i 174 CV. Combinats amb caixa de canvis manual o transmissió automàtica, en funció de la versió, totes les versions ofereixen uns consums i unes emissions de CO2 continguts, dels més baixos del segment MDV.

La furgoneta està disponible en tres acabats: Furgó Business i Furgó Comfort com furgó i Combi Business com a vehicle de passatgers. Té portes laterals corredisses elèctriques a banda i banda, tres seients davanters i un nou sistema de càrrega intel·ligent.

Seguretat i infoentreteniment

El conjunt de sistemes de seguretat i ajuda a la conducció de Toyota, està disponible per al model, amb un pack que inclou Avisador de Canvi Involuntari de Carril, Reconeixement de Senyals de Trànsit, Alerta d’Atenció del conductor i Control Intel·ligent de Llums de Carretera i un altre que incorpora a més sistema de Seguretat precol·lisió, Control de Creuer Adaptatiu, sistema de Frenada Autònoma d’emergència amb Detecció de vianants i Llums de Gir.

Per poder accedir sense problema a llocs difícils, com a zones d’obres, la gamma pot oferir una major distància al terra (25 mm més) i Toyota Traction Select, un dispositiu que adapta el funcionament del Control de Tracció per millorar la capacitat tot terreny.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *