1. Home
  2. Cotxes
  3. Toyota renova el Yaris
Toyota renova el Yaris

Toyota renova el Yaris

0
0

El Toyota Yaris experimentarà una important renovació en l’últim quadrimestre del 2014. Un nou estil, un interior millorat i una dinàmica més avançada es combinen per tornar a situar el Yaris entre els contendents més potents del competitiu segment B.

Nou Toyota Yaris

Pren com a punt de partida el llenguatge de disseny ‘Under Priority’ (prioritat inferior) i ‘Keen Look’ (imatge potent) de Toyota, i incorpora una inconfusible forma de creu centrada al voltant  de l’anagrama central, que separa les graelles superior i inferior, amb un nou disseny.

A la part posterior, els llums s’han renovat i compten ara amb tecnologia LED. La imatge general posterior s’ha millorat amb la incorporació d’un difusor al para-xocs i la remodelació de la zona de la matricula.

Per tal de potenciar el seu atractiu en un segment de mercat en ràpida evolució, s’ha posat molt d’èmfasi en enriquir l’interior del Yaris. En primer lloc, s’ha millorat la sensació d’amplitud i dinamisme; en segon lloc; s’ha incrementat el nivell de qualitat percebuda; i finalment, s’hi han afegit més opcions de colors i equipaments.

A la part mecànica, s’ha revisat la suspensió per millorar tant el confort com les sensacions de conducció, i s’han reduït  els nivells de soroll. L’oferta de motors segueix incloent dues versions de gasolina, Yaris 70 i Yaris 100, amb motors 1.0 i 1.3 litres de cilindrada, respectivament, així com una dièsel, Yaris 90D, amb propulsor 1.4 D-4D. A ells s’uneix la variant híbrida (Yaris hybrid), amb tecnologia ‘Full Hybrid’ i 100 CV.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *