1. Home
  2. Actualitat
  3. Toyota Setsuna, el cotxe de fusta
Toyota Setsuna, el cotxe de fusta

Toyota Setsuna, el cotxe de fusta

0
0

Toyota presentarà al Saló del Disseny de Milà un prototip de vehicle de fusta anomenat Setsuna!. L’11 d’abril comença la cita italiana i el fabricant japonès ha decidit desterrar materials com l’alumini o la fibra de carboni i provar amb un material poc utilitzat per la indústria automobilística.

https://www.youtube.com/watch?v=oeq0CWJT_IE

Per fabricar aquest vehicle els dissenyadors de la marca japonesa han utilitzat diferents tipus d’arbres ajuntant les diferents peces sense necessitat d’utilitzar cargols gràcies a una tècnica ancestral de la fusteria nipona anomenada okuriari.

El Setsuna medeix el pas del temps

Segons publica El Mundo l’objectiu de la firma és reflexar la transformació gradual dels vehicles al llarg dels anys com si absorvissin les aspiracions, records i emocions de les diverses generacions d’una família. De fet, dins del cotxe hi ha un rellotge amb un compte de 100 anys per anar medint el temps a través de les diferents generacions.

La revista Autopista defineix el Setsuna com un roadster de 3,03 metres de longitud, 1,48 d’amplada i 0,97 d’altura amb una distància entre eixos de 1,70 metres. Té capacitat per dos ocupants i és descapotable.

El Setsuna disposa, segons recull la revista Forbes, de sis bateries de plom i àcid i té 25 quilòmetres d’autonomia a una velocitat de 45 km/h.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *