Toyota Yaris Cross Electric Hybrid, marcant el ritme a la ciutat

En els seus primers sis mesos en el mercat, entre setembre de 2021 i febrer de 2022, el Yaris Cross Electric Hybrid va sumar gairebé 50.000 unitats a Europa. I en els següents cinc mesos es va incrementar el seu ritme de matriculacions europees atès que va aconseguir la mateixa xifra en un mes menys, entre febrer i juliol de 2022.

El nou crossover híbrid elèctric de Toyota és ja un dels models preferits pels clients en el mercat espanyol, situant-se tots els mesos entre els tres o quatre models més venuts de Toyota i sempre entre els B-SUV més populars, amb una quota de mercat pròxima al 7%.

Des del seu llançament al setembre de l’any passat s’han matriculat a Espanya més de 9.000 unitats de Yaris Cross Electric Hybrid. El ritme mensual s’ha mantingut constant des que va aterrar en el mercat espanyol, ja que una vegada va aconseguir el seu ritme comercial, tots els mesos es matriculen a Espanya al voltant de 1.000 unitats de Yaris Cross Electric Hybrid.

I aquestes xifres han permès que Yaris Cross Electric Hybrid se situï com a líder del segment B-SUV entre els clients particulars en el que va d’any.

Aquestes dades, tant a nivell europeu com nacional, certifiquen que la proposta de Toyota per al segment B-SUV és l’encertada, per disseny, motorització, tecnologia i equipament.

Yaris Cross Electric Hybrid, designat millor vehicle urbà del món 2022 pel jurat dels World Car Awards el mes d’abril passat, reuneix l’extensa experiència i els coneixements de Toyota en la fabricació de vehicles compactes i models SUV, havent estat concebut, desenvolupat i fabricat a Europa per a clients europeus.

Incorpora les qualitats essencials del Yaris Electric Hybrid de quarta generació, com són un disseny atractiu i que maximitza l’espai interior i la funcionalitat, un sistema híbrid elèctric de quarta generació, les més avançades prestacions de seguretat, amb la segona generació del sistema Toyota Safety Sense, i un autèntic esperit per a gaudir al volant.

En Yaris Cross Electric Hybrid, aquests atributs es combinen amb característiques pròpies d’un crossover, inspirades en la trajectòria d’innovació de Toyota que comprèn la creació del segment SUV amb la primera generació de RAV4 fa ja més de 25 anys.

L’arribada al mercat del Yaris Cross Electric Hybrid en l’últim trimestre de 2021 va ampliar la família Yaris, en unir-se a la variant de cinc portes i a l’esportiu GR Yaris. També va suposar per a Toyota el poder oferir als seus clients la més àmplia gamma de SUV híbrids elèctrics del mercat, en sumar-se als Toyota C-HR Electric Hybrid, RAV4 Electric Hybrid i Highlander Electric Hybrid, que ofereixen un ventall excepcional als clients quant a grandària i capacitat d’adaptar-se a les seves necessitats.

Yaris Cross Electric Hybrid es basa en la plataforma per a vehicles compactes GA-B de Toyota, que forma part de la Nova Arquitectura Global de Toyota —Toyota New Global Architecture (TNGA)—, que li confereix les mateixes qualitats excel·lents que es van plasmar en l’última generació de Yaris. El resultat, en combinació amb el sistema híbrid elèctric de quarta generació de Toyota, és una gran agilitat, eficiència de combustible, emissions reduïdes i maniobrabilitat en ciutat, tot amb el disseny d’un modern tot terreny. La disponibilitat de la tracció total intel·ligent —Intelligent All-Wheel Drive (AWD-i) — reforça l’autèntic caràcter SUV de Yaris Cross Electric Hybrid.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
I Clàssic La Selva

I Clàssic La Selva

Després de l’aturada estival torna la Copa Gironina de Regularitat

Posterior
Bagnaia fa història amb Ducati i s’acosta a Quartararo en la lluita pel títol

Bagnaia fa història amb Ducati i s’acosta a Quartararo en la lluita pel títol

Misano, San Marino

També et pot interessar
Total
0
Share