1. Home
  2. Actualitat
  3. Toyota Yaris Cross: Polivalència compactada
Toyota Yaris Cross: Polivalència compactada

Toyota Yaris Cross: Polivalència compactada

0
0

El tercer integrant de la família Yaris és aquest. El Yaris Cross Electric Hybrid. Un SUV compacte d’aires clarament urbans que arriba a un segment ferotge amb moltíssims atributs…

Començant per la seva base estructural, la plataforma modular G-AB, la mateixa del Yaris estàndar, així com molts dels seus components i la tecnologia híbrida. Però encara que molts puguin pensar que és un Yaris reconvertit a SUV, que no us enganyi… I és que el disseny és completament nou, les seves mesures són notablement superiors i hi ha disponibles versions amb tracció davantera o a les quatre rodes.

Amb una imatge impecable, robust i modern, el Yaris Cross mostra caràcter i dinamisme el miris per on el miris, una recepta de disseny basada en el RAV4, i que es mantindrà en el nou Corolla Cross, amb una profunditat emocional exterior marca de la casa i un interior de gran qualitat i espai més que notable per encarar qualsevol necessitat, inclòs el maleter, que revela una xifra extraordinària, que voreja els 400 litres de capacitat.

Com hem pogut comprovar, el Yaris Cross és un model molt tecnològic, amb el sistema híbrid com a bandera (ja que compta amb un motor d’1.5 litres, de 3 cilindres, adherit a un d’elèctric que junts generen 116 CV de potència), amb el qual obtenim una gran eficiència, estalvi de combustible i mantenim a ratlla les emissions contaminants… A més, té detalls molt efectius i interessants, com els millors sistemes de seguretat i connectivitat disponibles, una bona altura respecte del sòl, una visibilitat més bona que la del Yaris normal i, com no, un punt més de versatilitat.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *