1. Home
  2. Actualitat
  3. Toyota Yaris hybrid, ara més accessible
Toyota Yaris hybrid, ara més accessible

Toyota Yaris hybrid, ara més accessible

0
0

Toyota Espanya ha dut a terme un reposicionament de preus de tota la gamma Yaris hybrid, fent encara més accessible el líder entre els híbrids del segment B. Això suposa que la versió més venuda de la gamma, Yaris hybridcon nivell d’equipament Active i Pack Look , és disponible des de 14.990 € (totes les promocions incloses) o per només 150 € al mes.

ToyotaL’equipament de sèrie d’aquesta variant de Yaris hybrid és molt complet. Inclou 7 airbags, ajuda a l’arrencada en pendent, climatitzador dual, i engegada i aturada del motor per botó (Push start). També són de sèrie el sistema multimèdia Toyota Touch 2 amb pantalla tàctil de 7 ” i comandaments d’àudio i Bluetooth al volant, entre molts altres elements.

A tot això s’afegeixen els llums antiboira, les llantes d’aliatge de 15 ”, la cámara de visió del darrere i les òptiques del darrere tipus LED.

Coincidint amb els nous preus, Toyota Espanya introdueix en Yaris i Yaris hybrid el producte Pay per Drive, el nou tipus de finançament de pagament per us ja vigent per a l’Aygo i que arribarà gradualment a altres models. Així, és possible accedir a un Yaris 100 (gasolina), un Yaris 90D (dièsel) i un Yaris hybrid, tots ells amb nivell d’equipament Active i Pack Look, per només 150 € al mes. A més, es pot disposar elements opcionales com el navegador, diferents tipus de pintures per a la carrosseria o la ampliació de la garantia oficial fins a cinc anys per entre 5 i 13 € mensuals.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *