1. Home
  2. Actualitat
  3. Tracció total per al nou Ford Galaxy
Tracció total per al nou Ford Galaxy

Tracció total per al nou Ford Galaxy

0
0

Ford Motor Company ha anunciat que per primera vegada el nou Galaxy estarà disponible amb tracció total. El sistema Intel·ligent de Tracció Total de Ford millora la tracció i l’adherència a la carretera amb una transició imperceptible entre la davantera i total. Mesurant l’adherència de les rodes del cotxe a la superfície de la carretera cada 16 mil·lisegons -vint vegades més ràpid del que es triga a parpallejar-, el sistema pot enviar fins el 100 per 100 del parell motor a les rodes davanteres o posteriors, i realitzar els ajustaments que calgui en només 100 mil·lisegons. Entregant  el parell on i quan cal, el sistema Intel·ligent de Tracció Total té un impacte mínim en els consums i les emissions de CO2 comparat amb els sistemes de tracció total permanent.

Autodesk VRED Professional 2015 SR1-SP3

El sistema intel·ligent de tracció total del nou Galaxy està sempre connectat. L’objectiu primari del sistema a baixes velocitats és millorar la tracció. A velocitats per sobre dels 30 km / h, el sistema està calibrat per millorar la sensació de conducció, el comportament i la resposta a les accions del conductor a partir de la informació del control de moviment de carrosseria, frens, caixa de canvis i la direcció assistida electrònica.

El nou Galaxy ofereix el sistema intel·ligent de tracció total amb el motor dièsel TDCi de 150 CV i 2.0 litres amb transmissió manual de sis velocitats, i amb el motor TDCi 2.0 de 180 CV amb transmissió automàtica Powershift de sis velocitats. El Galaxy també es pot equipar amb una versió de 120 CV del motor TDCi 2.0, i el nou motor dièsel biturbo Ford TDCi 2.0 de 210 CV que ofereix una resposta més ràpida i un parell de 450 Nm a partir de 2.000 rpm. Les opcions de motor de gasolina inclouen el nou i frugal motor Ford EcoBoost 1.5 de 160 CV i l’EcoBoost 2.0 de 240 CV. La totalitat de la gamma Galaxy compleix les normes de emissions Euro Stage VI amb emissions de CO2 des de 129 g/km amb l’ajuda de tecnologies com el sistema de recàrrega regenerativa intel·ligent, l’Acte-Start-Stop i tancament de reixeta actiu.

Ford també ha anunciat que els preus per a la nova Galaxy, disponible en sèries Trend i Titanium, començaran a partir de 36.100 €. Presentant l’últim en llenguatge de disseny global de la companyia amb una sofisticada graella i fars de tall estilitzat, el nou Galaxy ofereix set seients de mida normal, amb innovacions pràctiques, refinament líder en la seva classe i avançades tecnologies d’assistència al conductor.

 

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *