1. Home
  2. Actualitat
  3. Tradició i modernitat al nou DS Store de Girona
Tradició i modernitat al nou DS Store de Girona

Tradició i modernitat al nou DS Store de Girona

0
0

La marca d’automòbils de luxe francesa DS Automòbils obre la seva flagship a Girona, a les instal·lacions de Grup Andreu, al carrer Antoni Baltrés i Gultresa 8, un punt de trobada ineludible per als amants dels vehicles d’alta gamma. La marca arriba a Girona de la mà de la família Andreu, dedicats des de 1929 al sector de l’automòbil i artífexs del primer concessionari oficial de la història de Catalunya. Una empresa familiar gestionada, actualment, per la tercera generació.
ds7Al showroom del DS Store s’exposen els seus diferents models, amb la presència estel·lar del nou SUV de la marca: el DS 7 Crossback. Per aconseguir una experiència premium de 360º, el DS Store compta amb zones específica VN i de la recepció postvenda, en els quals s’ofereix un servei integrat al client amb les comoditats i l’atmosfera pròpies d’una “maison” d’alta costura.
Aquest atelier automobilístic incorpora les últimes tendències en matèria tecnològica i de disseny, convertint-se en la perfecta targeta de presentació de la marca a la ciutat. El showroom es transforma en un espai multipantalla que transcendeix l’exposició de vehicles a l’ús. El resultat és un espai hi-tech.

Amb l’obertura del DS Store de Girona, el DS 7 Crossback desembarca al nord de Catalunya. Aquest SUV, que marca noves referències en matèria de tecnologia, prestacions i acabat interior, iniciarà el seu camí comercial en els primers mesos de 2018. Per als que no puguin esperar tant, ja es pot reservar l’edició limitada La Première d’aquest model a la web www.reservalapremiere.ds7crossback.es

ds store 2

Tecnologia 3D per crear el cotxe dels teus somnis
DS posarà a disposició dels clients en el DS Store de Girona el seu exclusiu servei Virtual Vision, realitzat amb la tecnologia 3D “Virtual Garatge”, desenvolupada per Dassault Systèmes.
Gràcies a DS Virtual Vision, l’usuari es converteix en el total protagonista, ja que compta amb la possibilitat de personalitzar al màxim la seva DS. El color del sostre, la carrosseria, la tapisseria o els detalls de decoració de l’interior, són només algunes de les eines virtuals amb les quals el “dissenyador efímer” podrà treballar, permetent crear el cotxe dels seus somnis. Aquesta experiència transcendirà més enllà de la visió, ja que es podrà interactuar amb el model creat, obrint les seves portes, asseient-se en l’interior, comprovant de primera mà la comoditat i habitabilitat de forma real.

DS Automòbils aposta pel disseny, el refinament francès, l’equipament, el dinamisme i el confort, a més de les possibilitats de personalització, l’ús de nous materials i un acabat excel·lent.
Per DS Automòbils, el luxe no és sinònim d’uniformització i colors ombrívols. Ben al contrari, significa oferir al client infinites possibilitats de personalització, que li permetin crear un vehicle únic, reflex dels seus gustos i de la seva personalitat.
L’esperit de DS Automòbils s’inspira en el mític DS, llançat en 1955 i que s’ha convertit en tota una icona de la història de l’automòbil. La marca sorgeix de perpetuar l’esperit avantguardista d’aquest vehicle llegendari i traslladar el glamour i el luxe francesos al món de l’automòbil.
Com aquest model llegendari, els vehicles DS Automòbils posen l’accent en el luxe, el disseny i la tecnologia, tant en l’aspecte mecànic com en la connectivitat o el confort.
Amb aquesta oferta, la marca es dirigeix a un client que busca noves sensacions en el seu vehicle, en aspectes com l’estil, la personalització, el confort o les prestacions. Una cosa que va més enllà del concepte tradicional del luxe en l’automòbil.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *