1. Home
  2. Actualitat
  3. Trànsit adoptarà mesures per evitar cues a l’estiu a l’entrada de Torroella
Trànsit adoptarà mesures per evitar cues a l’estiu a l’entrada de Torroella

Trànsit adoptarà mesures per evitar cues a l’estiu a l’entrada de Torroella

0
0
Foto: Ajuntament de Torroella
Foto: Ajuntament de Torroella

El Servei Català de Trànsit (SCT) implementarà aquest estiu diferents mesures per atenuar les retencions que es produeixen durant l’estiu a l’entrada de Torroella de Montgrí.

Les mesures, acordades en una reunió amb l’Ajuntament, tindran un caràcter provisional i es limitaran temporalment als moments de més intensitat de trànsit. L’estratègia per aconseguir els objectius proposats passa per actuar a nivell d’informació i senyalització viària. Es vol evitar que el trànsit de pas que prové de la Costa Brava Sud i va cap a l’Alt Empordà, hagi de passar pel centre de Torroella. En aquest sentit, es senyalitzaran vies alternatives amb una distància suficient perquè els conductors puguin seguir els seus desplaçaments sense haver de patir les retencions del pont del Ter a l’accés sud de Torroella. El dispositiu es podrà complementar amb una millora de la informació que es pot canalitzar via GPS i a través dels mitjans de difusió de la xarxa del Servei Català de Trànsit.

Demanda municipal

Amb aquesta iniciativa, es dóna resposta a les peticions que l’equip de govern va fer, el setembre, a la direcció general d’Infraestructures i Mobilitat Terrestre de la Generalitat i, el desembre, al Servei Català de Trànsit (SCT). En aquelles reunions, també es va reclamar la millora urgent de les connexions del municipi amb les principals xarxes viàries de l’entorn. Això comporta, implícitament, posar fi a les greus i històriques deficiències de seguretat que presenten dues rutes molt transitades i amb elevada sinistralitat del Baix Ter, i millorar l’accessibilitat a Torroella els mesos d’estiu.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *