1. Home
  2. Actualitat
  3. Tres C- Elysée al canviar l’oli a Citroën
Tres C- Elysée al canviar l’oli a Citroën

Tres C- Elysée al canviar l’oli a Citroën

0
0

A partir del 4 de febrer i fins el 31 de març, canviar l’oli a Citroën té premi. Els qui realitzin el canvi d’oli i filtre en els Serveis Oficials de la marca, gaudiran d’un preu tancat des de 59 euros i entraran al sorteig de tres Citroën C-Elysée.

Sorteig Citroen

Tenir el cotxe al dia és de vital importància i una de les operacions que no cal oblidar és el canvi d’oli i filtre. Citroën ofereix als seus clients un preu tancat a les operacions de canvi d’oli i filtre des de 59 euros utilitzant lubricant Total Quartz 7000 10W40. Si es realitza amb Total Quartz 9000 5W40, el preu és de 69 euros i si s’opta per l’oli Total Ineo ECS 5W30, especialment dissenyat per als vehicles Citroën equipats amb filtres de partícules anticontaminants (FAP), de 79 euros.

A més, tots aquelles persones que realitzin un canvi d’oli Total i filtre dels seu Citroën, podran participar en el sorteig de tres Citroën C-Elysée HDi 92 Exclusive.

Aquesta oferta està en vigor fins al 31 de març de 2014. Es poden consultar les condicions als Serveis Oficials Citroën Adherits.

Més informació a: www.promocioncitroen.com

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *