1. Home
  2. Cotxes
  3. Tres estrenes mundials de BMW a Detroit
Tres estrenes mundials de BMW a Detroit

Tres estrenes mundials de BMW a Detroit

0
0

El Saló de l’Automòbil de Detroit (NAIAS) 2014 és l’escenari on BMW estrenarà mundialment dos cotxes esportius d’altes prestacions, l’M3 i l’M4 Coupé i presentarà, també en primícia mundial, el Sèrie 2 Coupé (foto).BMW Serie2_web

Els BMW M3 i M4 Coupé marquen l’inici d’un nou capítol en la història del fabricant de cotxes esportius. Els dos models combinen la genètica de la competició amb una utilitat sense restriccions per al dia a dia. Gràcies al nou motor de 6 cilindres en línia i amb tecnologia M Twin Power Turbo (431 CV), les prestacions dels dos models són superiors a les dels seus antecessors. La tecnologia del xassís i del conjunt propulsor té la precisió pròpia dels models M i harmonitza perfectament amb la potència del motor. La lleugeresa també té a veure amb les prestacions, només cal esmentar el semieix articulat de polímer reforçat amb fibra de carboni.

Pel que fa al BMW Sèrie 2 Coupé, trasllada el disseny elegant i esportiu característic dels models de la marca de Munic al sector més selecte dels cotxes compactes. Es tracta d’un cotxe únic en la seva categoria, ja que a la carrosseria de tres volums i un ventall de motors molt ben seleccionats hi afegeix la tracció a l’eix del darrere. En comparació amb el BMW Sèrie 1 Coupé, el seu antecessor, el progrés es manifesta especialment en l’amplitud interior, l’innovador equipament i un nivell optimitzat d’eficiència.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *