1. Home
  2. Actualitat
  3. Tres nous motors de gasolina per al DS 3 i el DS 3 Cabrio
Tres nous motors de gasolina per al DS 3 i el DS 3 Cabrio

Tres nous motors de gasolina per al DS 3 i el DS 3 Cabrio

0
0

Els models DS 3 i DS 3 Cabrio renoven totalment la seva gamma de motors de gasolina. A part de reduir el consum i les emissions de CO2, per adaptar-se a la norma Euro 6, aquestes noves mecàniques aporten més prestacions als dos vehicles.

DS3

Potència i plaer de conducció són els punts forts de la nova motorització turbo THP 165 S&S, amb canvi manual de 6 velocitats. Aquesta mecànica entrega 10 CV més que la seva antecessora però, gràcies al sistema Stop&Start, gasta un 4% menys, deixant el consum mixt en 5,6 l/100 Km. Aquest motor s’ofereix en els acabats Techno Style i Sport.

Al centre de la gamma, el nou propulsor PureTech 110 S&S, que també incorpora el sistema Stop&Start,  ofereix una conducció suau gràcies a la presència del turbocompressor. A més, s’ha aconseguit una reducció del 17% del consum en cicle mixt respecte al seu antecessor (4,7l/100 Km.). Pel que a les emissions, registra 107 g/Km de CO2 que l’eximeixen de pagar l’Impost de Matriculació. Està disponible en els acabats Style i Techno Style.

Finalment, el motor PureTech 82 representa el nivell d’accés a la gamma. Associat a un canvi manual o pilotat ETG amb Stop & Start es comercialitza exclusivament amb els acabats Design i Desire.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *