1. Home
  2. Motos
  3. Triumph, més equipament pel mateix preu
Triumph, més equipament pel mateix preu

Triumph, més equipament pel mateix preu

0
0

Els qui el 2013 van adquirir la Triumph Tiger 800/XC o l’Explorer 1200 amb una col•lecció d’accessoris envejables, l’any 2014 tindran més amb la promoció Triumph Extra Adventure (fins al 30 d’abril) amb nous kits d’equipaments sense cost addicional.
TRIUMPH_promo_T-EXTRA-ADV-06

Les Tiger 800 i 800 XC sortiran del concessionari amb un kit d’accessoris valorat en gairebé 1.000 euros i compost per un bagul posterior de 36 litres de capacitat, graella portaequipatges, punys calefactables, pantalla alta ajustable i respatller per al passatger. Són les més petites de la gamma Adventure, però la seva solidesa i esperit ruter no tenen res a envejar a les seves germanes grans.

Aquells que busquin una major potència, autonomia i parell motor per les seves aventures a la fi del món descobriran en la Tiger Explorer 1200 o 1200 XC a la seva amiga més fidel. Entre els complements que inclou la promoció, i el valor en cas d’adquirir-los per separat seria de 1.200 euros, trobem les maletes Adventure, els punys calefactables de temperatura dual, el commutador CNC per a la instal•lació dels punys calefactables i el seient calefactable per al pilot.

Altres opcions d’equipament de Triumph són els packs Performance i Protections per a la Tiger 800/XC o l’Explorer 1200/XC, amb diversos accessoris als kits Extra Adventure.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *