1. Home
  2. Motos
  3. Triumph presenta cinc nous models al Saló de Colònia
Triumph presenta cinc nous models al Saló de Colònia

Triumph presenta cinc nous models al Saló de Colònia

0
0

El Saló Internacional de la Moto de Colònia 2014 ha estat el lloc escollit per Triumph per presentar en públic cinc novetats.

Triumph

Dins de la gamma Roadster s’ha presentat una edició especial de la Street Triple R, la Triumph Street Triple Rx. Aquest model destaca per la incorporació de sèrie dels components més avançats, tals com el canvi semi-automàtic de sèrie, combinats amb el lleuger i afilat sub-xassís i el colí de la Daytona 675 R. Gràcies a aquests elements, unes estudiades geometries i el carismàtic motor tricilíndric de 675 cc i 12 vàlvules neix una màquina radical amb un gran atractiu.

La resta de novetats s’ubiquen dins de la gamma Clàssics. Per un costat s’ha revelat una atractiva peça de col·leccionista, la nova Bonneville T214 Land Speed. Aquesta motocicleta d’edició limitada a 1.000 unitats numerades homenatja el rècord de velocitat establert el 1956 per Johnny Allen a les salines de Bonneville, EE. UU. També s’ha mostrat la Bonneville Spirit i la Bonneville Newchurch. La primera d’elles, basada en la T100, ret homenatge a l’esperit de personalització, mentre que la Newchurch, basada en la Bonneville estàndard, commemora el festival internacional Triumph Tridays que es celebra anualment a Àustria. Ambdues llueixen esquemes de color exclusius i amb un estil molt actual

El Saló de Colònia també s’ha presentat la nova Thruxton Ace que va ser mostrada el passat 12 de setembre

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *