1. Home
  2. Actualitat
  3. Triumph Thruxton Ace: Evocadora.
Triumph Thruxton Ace: Evocadora.

Triumph Thruxton Ace: Evocadora.

0
0

Triumph engreixa la mitologia que sempre ha envoltat la Thruxton amb la nova Thruxton Ace, una ‘cafè-racer’ en estat pur.

Triumph_principal

Text: Sergi Mejías | Fotos: Triumph

L’Ace Cafè de Londres emergeix a les vies de circumval·lació de la City com un punt de peregrinació obligat per als amants de les motos que passin per la Gran Bretanya. Les parets d’aquest emblemàtic lloc destil·len tradició motera pels quatre costats d’una època passada en què les Triumph eren la referència obligada en les ‘road races’. I d’aquest amor per les carreres clandestines en carreteres obertes i el motociclisme en estat pur neix la nova Triumph Thruxton Ace.

Triumph_2La base és la coneguda Thruxton amb l’inconfusible motor bicilíndric en paral·lel de 865 cc i xassís de tub d’acer heretat de la Bonneville, amb una forquilla Kayaba de 41 mil·límetres, doble amortidor posterior i frens de disc Nissin. A partir d’aquí, la firma de Hinckley comença a crear una peça única, limitada a 1.500 unitats, amb tot un seguit de pinzellades que donen vida a aquesta edició especial. El manillar negre i lleugerament inclinat cap avall, les rodes de radis i el seient ‘retro’ entapissat de color marró ens posen en situació. A partir d’aquí, una placa d’autenticitat de l’Ace Cafè, la banda de quadres blancs i negres que recorre el dipòsit, i el seu logotip a les tapes laterals i a la cua la converteixen en un model únic.

Triumph_3A més, Triumph ha preparat un ventall d’accessoris per personalitzar-la encara més i reforçar la seva empremta esportiva, amb elements com els escapaments Arrow Special Parts, protector del càrter anoditzat, diversos tipus de seient i una sèrie de peces cromades i mecanitzades. Us sedueix l’Ace?. Doncs pot ser vostre per 10.790 euros. Si és cara o assequible vosaltres ho jutgeu.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *