1. Home
  2. Actualitat
  3. Triumph Tiger Explorer ‘Summer Edition’, amb TomTom Rider 400 de sèrie
Triumph Tiger Explorer ‘Summer Edition’, amb TomTom Rider 400 de sèrie

Triumph Tiger Explorer ‘Summer Edition’, amb TomTom Rider 400 de sèrie

0
0

La distància més curta entre dos punts és la línia recta, però no és la més apassionant. Aquesta màxima, compartida per Triumph i TomTom, ha motivat l’aparició de les noves Triumph Tiger Explorer i Tiger Explorer XC Summer Edition, l’inici d’una prometedora aliança entre les dues companyies per incitar els motoristes a gaudir encara més de l’experiència de viatjar en moto i descobrir noves rutes. Ara, doncs, es pot gaudir d’aquestes edicions especials de la Tiger Explorer, amb el millor de l’enginyeria britànica sobre dues rodes i les noves tecnologies de navegació de TomTom Rider 400, valorat en 399,95 €.

Tiger_Explorer_1El nou TomTom Rider 400 que incorporen aquestes Summer Edition de Triumph ha estat dissenyat per convertir cada trajecte en moto en una vivència inoblidable. Per primera vegada, es podrà triar la ruta més emocionant entre dos punts, obviant autopistes i seleccionant el tipus de corbes de les que volem gaudir. A més, amb aquest nou model es pot preparar el viatge creant i compartint rutes d’aventura amb amics i carregant-directament al TomTom Rider.

Les altes prestacions de la Triumph Tiger Explorer unides a les noves característiques del TomTom RIDER 400 ens portaran allà on vulguem arribar i com vulguem fer-ho. Vista panoràmica, resistència a l’aigua, pantalla interactiva, que pot utilitzar fins i tot amb guants o instruccions per Bluetooth enviades directament a l’auricular o casc, són només algunes de les qualitats tecnològiques del navegador. Tot això unit al motor tricilíndric de 1.200cc i 137 CV de l’Explorer permetran viatjar durant tot l’estiu i tot l’hivern, sol o acompanyat, per autovies o carreteres secundàries i gaudir de l’aventura com ningú abans ho havia fet.

A més, l’adquisició de les Summer Edition de la Triumph Explorer durant el mes de juny inclou   el pack d’accessoris de la promoció ‘Per gaudir de molt més’ valorat en gairebé 1.500 € oi composat per un joc de maletes Adventure (capacitat total, 62 litres), sistema de fixació dinàmica i oscil·lant, seient calefactable per al pilot i kit de punys calefactables amb temperatura dual i commutador CNC.

Les Triumph Explorer Summer Edition estaran disponibles només durant els mesos de juny i juliol.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *