1. Home
  2. Actualitat
  3. Trobada de Juntes Directives a l’AUTOMOBILE BARCELONA
Trobada de Juntes Directives a l’AUTOMOBILE BARCELONA

Trobada de Juntes Directives a l’AUTOMOBILE BARCELONA

0
0

En el marc de l’AUTOMOBILE Barcelona i una vegada finalitzada la Jornada professional, aquest 18 de maig ha tingut lloc la trobada de Juntes Directives de les entitats que la van promoure, concretament Faconauto, Fecavem, el Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya i Esade Alumni Club Automoció.

En el marc incomparable del Cosmocaixa de Montjuïc i per cortesia de Caixa Bank Consumer Finance, es va efectuar aquesta trobada que va reunir a prop de seixanta persones.

Aquesta és ja la tercera edició de la Trobada de Juntes Directives que es celebren en motiu del Saló Internacional de l’Automòbil de Barcelona. Les entitats que van iniciar aquestes Trobades van ser el Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya i el Gremi del Motor de Barcelona.

Enguany i a través de Fecavem, s’hi van sumar les associacions provincials Astave (Tarragona), Corve (Girona) i Automoció Lleida. Amb el suport de Caixa Bank Consumer, aquest esdeveniment té l’objectiu d’enfortir la relació entre aquestes entitats que tenen interessos en comú i en especial el prestigiar i fomentar el sector de l’automoció a Catalunya.

trobada
Sr. Xavier Pegueroles (Esade Alumni), Sr. Josep Antoni Belmonte (Astave-Tarragona), Sr. Mario Pinilla (Automoció-Lleida), Sr.Jordi Maymó (Caixabank Consumer Finance), Sr.Jaume Roura (Fecavem i Faconauto), Sr. Miquel Donnay (Gremi del Motor-Barcelona), Sr. Peter Mugliston (Caixabank), Sr. Ernest Plana (Corve-Girona) i Sr.Alfonso Lluzar (Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya).

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *