1. Home
  2. Actualitat
  3. Txema Villalobos torna al seu taller de Calonge pensant en el proper Dakar
Txema Villalobos torna al seu taller de Calonge pensant en el proper Dakar

Txema Villalobos torna al seu taller de Calonge pensant en el proper Dakar

0
0

El copilot d’Isidre Esteve al darrer Dakar torna a la seva feina habitual, al petit taller mecànic que té a Calonge. Txema Villalobos va ser la mà dreta i àngel de la guarda del pilot de Lleida en un raid dur però on van obtenir una meritòria 35ena posició.


Passats uns dies de la competició sud-americana el pilot ha fet balanç de la seva experiència a TV Costa Brava, on ha destacat la duresa del traçat però també la connexió que van tenir amb  Esteve, un pilot a qui li deu molt i a qui agraeix l’oportunitat d’haver viscut el Dakar en primera línia.

Amb experiència de mecànic però no de pilot

Txema Villalobos ja havia viscut l’experiència dakariana però des d’una vessant mecànica. A bord  d’un Mitsubishi T1, que ha respost bé a les condicions meteorològiques canviants i extremes del ral·li sud-americà, ha aconseguit una millor posició de la que s’esperava. Per això ja pensa en properes aventures i de fet ja està treballant, conjuntament amb Esteve, per tornar a repetir l’experiència, si pot ser, amb un cotxe millor.

Mentre no arriba el moment, Villalobos intenta posar-se al dia amb la feina que té al seu taller. I és que quinze dies fora de la feina es noten.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *